Роденденски бонус

Повеќето казина во живо ги ценат нивните постоечки играчи на нивните родендени давајќи им бонуси за казино. На овој начин на своите играчи им нудат бројни можности да заработат бесплатни пари. Како член во казино во живо, коцкарот може да бара роденденски бонус од својата претпочитана онлајн обложувачка куќа еднаш годишно. Има многу платформи за игри во живо каде играчите можат да бараат роденденски бонуси.

Роденденски бонус се дава кога коцкар ќе создаде сметка во живо во казино, од него се бара да го внесат својот датум на раѓање додека се регистрираат. Со оваа информација, казиното ги знае посебните денови на сите свои играчи и ќе им додели бонус.

Роденденски бонус
Што е бонус за роденден?Барање бонус за роденден
Што е бонус за роденден?

Што е бонус за роденден?

Ова е бонус за казино во живо што се доделува на секој играч на казино еднаш годишно кога го слави својот роденден. За да знаат играчите дека се ценети и ценети, бонусот за роденденско казино ќе дојде во форма на бесплатни вртења, готовина или ваучер.

Важно е да се напомене дека овој вид бонус за казино се доделува само еднаш годишно по сметка. Ако некој играч има неколку сметки со партнерски казина, тој нема да го добие бонусот повеќе од еднаш.

Што е бонус за роденден?
Барање бонус за роденден

Барање бонус за роденден

Повеќето казина во живо автоматски им доделуваат бонуси на играчите кога и да го слават роденденот. Играчот добива известување со кое се известува дека добил роденденски бонус.

Валидноста на овој бонус за казино во живо ќе биде наведена во споменатото известување. Играчот го бара бонусот со кликнување на пораката.

Правила и услови за бонуси за роденден

Како и со сите други бонуси за казино во живо, роденденските бонуси доаѓаат со свои услови и услови, исто така познати како барања за обложување.

Иако казиното нема да понуди значителни роденденски бонуси, барањата за обложување се пофлексибилни во споредба со бонусите за добредојде. Ако некој добие бесплатни вртења, на пример, вредноста на вртењето ќе биде ограничена на одредена сума, или алтернативно, можните добивки ограничени на одредена сума. Во случај на готовински бонус, од играчите може да се бара да го обложуваат неколку пати пред да стане повлекување.

Играчот може да одлучи или да ја прифати понудата на роденденскиот бонус казино или да ја одбие. Ако условите на договорот не му изгледаат идеални на играчот, тој има слобода да ја одбие понудата. Роденденските бонуси важат само неколку дена, по што истекуваат и стануваат непоправливи.

Барање бонус за роденден