Водич за основите на змеј тигар

Вести

2020-04-22

Играчите уживаат да играат онлајн казино игри кои се многу полесни. Змеј тигар е поедноставен облик на бакара. Така, на луѓето оваа игра може да им биде лесна за играње. Стана популарен ширум светот, а особено во азиските земји. Обидете се да играте Dragon Tiger и забавувајте се!

Водич за основите на змеј тигар

Правила на змеј тигар

Секоја игра во казино има свои правила и прописи. Слично на тоа, играта Dragon Tiger има збир на правила што играчите мора да ги следат. Но, овие правила се обезбедени за да помогнат во аспекти, како што се следниве:

Дефинирање на игра

 • Неправилности
 • Населба
 • Како да играш
 • Коцкарите мора да се придржуваат до овие правила додека играат Змеј тигар.

Видови облози со змеј тигар

Dragon Tiger е меѓу најдобрите и најпопуларните онлајн казино игри на маса. Играчите можат да најдат два вида облози на оваа игра - Тигар и Змеј. Но, други помали облози вклучуваат облози на Тај. Значи, коцкарите можат да ги стават своите облози или на главниот или на страничниот облог.

Како да се игра Dragon Tiger онлајн

Многу играчи уживаат во оваа игра додека се релаксираат дома. Луѓето сфатија дека онлајн верзијата е повеќе или помалку слична на традиционалната. Играчите започнуваат со избирање чипови што сакаат да ги обложуваат, потоа го поместуваат курсорот или на Тигарот или на Змејот и ставаат облог.

Историја на патиштата

Кога играат Тигар и Змеј, коцкарите учат за историјата на патиштата. На дното на секоја табела Dragon Tiger, има две табели. Тие ги вклучуваат Историјата на големиот пат и Историјата на патот на мониста. Big Road History ја дава историјата на претходните во оваа игра. The Bead Road History ја покажува историјата на оваа игра.

Плаќања на змеј тигар и опции за обложување

Ако некој играч размислува за опции за обложување во оваа игра, може да се најдат неколку опции. Опциите за исплата зависат од облогот. Некои од овие облози и исплати го вклучуваат следново:

 • Обложување на раката на Тигар – исплата 1:1
 • Обложување на раката на Змејот – исплата 1:1
 • Обложување на нерешено – исплата 8:1

Други опции за обложување и исплати во оваа игра

Играчите можат да се обложуваат на неколку игри и да добиваат различни исплати. Тие можат да идентификуваат неколку опции за обложување, како што е следново:

 • Облог со коефициент – исплата 1:1
 • Дури и облози – исплата 1:1
 • Костум со лопата – исплата 3:1
 • Срце одело – исплата 3:1
 • Дијамантски костум – исплата 3:1

Стратегија на змеј тигар

Неопходно е да имате основи во оваа игра. Коцкарите треба да ја научат основната стратегија. Така, победата во игра може да биде лесно. Но, треба да бидете повнимателни при изборот на рака. Тие мора мудро да ја изберат раката пред да ја стават својата плата. Дојдете со најдобрата стратегија и обидете се да победите во Dragon Tiger!

Најнови вести

REEVO продолжува со импресивното трчање во 2023 година по потпишувањето на договорот со TVBET
2023-09-18

REEVO продолжува со импресивното трчање во 2023 година по потпишувањето на договорот со TVBET

Вести