Врвен детален водич за земање пари од казиното

Вести

2019-11-07

Има голем притисок кога започнувате онлајн игра покер. Еве преглед на најдобрата книга за да ги води играчите да прават постојани добивки.

Врвен детален водич за земање пари од казиното

Примерок за поглавје од шалтер за картички од 21 век

Повеќето гејмери постојано бараат начин да ги земат парите од казиното. Тие ќе ги анализираат најновите графикони, ќе ја усовршат својата игра и откако ќе го проверат опсегот на онлајн казината, бараат да се тркалаат и да ја тестираат својата среќа.

На почетокот, типично е играчите да чувствуваат страв. Некои, како Колин Џонс, дури се плашат да побараат компак од дилерот со страв дека ќе бидат непризнаени. Меѓутоа, кога ќе почнат да ја совладаат играта, тие можат да ги зголемат своите облози на повеќе од десет единици и да ги елиминираат малите облози.

Што е најстрашното нешто за играчите во броењето карти?

За играчот да ја совлада играта, тој мора да ги препознае своите најголеми стравови во блек џек. Човек треба да одвои малку време и да биде искрен со себе. Дали се плашат од губење, откажување, конфликти или можеби мислењето на нивното семејство и пријателите?

Според Колин Џонс, стравот од броење карти може да се изедначи со неговиот страв од барање комп; тоа не е ништо. Тој тврди дека играчот може буквално да зборува себеси без сомнеж. Човек често треба да вежба за да ги елиминира стравовите. Повеќето стравови ќе влијаат на одлуките на играчите на табелата.

Најдобри книги за читање како домашна задача

За оние кои сакаат да добијат навистина инспиративна приказна за надминување на стравот, им се препорачува да ја прочитаат книгата Repeat Until Rich од Џош Акселрад. Овде, авторот зборува за неговите достигнувања со голем блек џек тим и како успеале да се спротивстават на стравот во големите казина.

Во втората половина од книгата, играчите можат да прочитаат за патувањето на авторот во надминување на зависноста од онлајн покер. Ова може да понуди фасцинантно читање за многу играчи во онлајн сферата денес. Ако некој не верува дека може да се спротивстави на нивните стравови, тогаш не е паметно да започнете со онлајн блек џек полето.

Топ прашања што ги поставуваат луѓето

Некои од прашањата за кои размислуваат повеќето играчи вклучуваат „пит“ да им каже „не“ на нивното барање за компонирање, да се повлече во казино, другите играчи почнуваат да се жалат на нивната игра, да се држат до стратегијата што ги натерала да губат претходно и да веруваат во погрешна блек џек тим.

За почеток, човек не треба да се плаши дека ќе биде повлечен или отфрлен. Има многу онлајн казина во кои може да се оди како алтернатива за да се најдат подобри средини за коцкање. Многу играчи забораваат дека не бараат пријателство, туку победа. Сè додека некој има стратегија, тие не треба постојано да се менуваат. Ризично е.

Најнови вести

REEVO продолжува со импресивното трчање во 2023 година по потпишувањето на договорот со TVBET
2023-09-18

REEVO продолжува со импресивното трчање во 2023 година по потпишувањето на договорот со TVBET

Вести