Грешки што треба да ги избегнувате како почетник во живо блек џек играч

Вести

2020-09-09

Играчите треба да ги разберат што треба и што не треба во играта пред да се вклучат во каков било предизвик. Блек Џек во живо се смета за најзабавен и најпрофитабилен начин за уживање во онлајн коцкањето. Тој е омилен на фановите бидејќи правилата се јасни и учесниците уживаат во тоа кога им одговара. Колку и да е возбудливо, на играчите им треба идеја за активностите што можат да ги применат на масата. Посебно почетниците секогаш ќе станат плен на митовите за „богатење“, кои придонесуваат за лош почеток. Запомнете, целта е да се победи против дилерот и да се извлече максимумот од играта. Еве грешки кои треба да ги избегнувате;

Грешки што треба да ги избегнувате како почетник во живо блек џек играч

Игнорирање на барањата на табелата

Жив блек џек нема да личи на конвенционална маса за казино во Вегас. Но, важат истите упатства. Правењето лош избор на табелата ги повредува шансите за победа. Но, изборот на вистинскиот ги задржува во играта подолго. Во новата игра, табелите со мали влогови се подобри бидејќи го учат форматот. За неискусните учесници, разбирањето на политиките исто така им помага да уживаат во искуството. Облозите треба да се сведуваат на минимум бидејќи ги полираат нивните вештини. Целта е прво да научите, вежбате и да станете подобри во блек џек во живо. Додека игрите со блек џек во живо споделуваат правила, секоја табела има единствени погледи за удирање на сплит асови или удвојување.

Лошо разбирање на знаковен јазик

Играчите треба да ги користат рацете за да ги покажат своите потези. Тоа е ефикасен начин да се спречат недоразбирањата. Без оглед на видот на масата што ја играат, поставете ги дополнителните чипови на левата страна на оригиналниот облог како поделен или двојно. За да избегнат какви било грешки во блек џек, тие треба да го разбираат знаковниот јазик.

ACES

Асовите имаат две вредности; еден и единаесет и играчите треба да ги земат предвид двата вкупни сума. На пример, раката на Ас-шест е седум и седумнаесет. Додавањето на уште еден Ас им дава 8 и 18. Така, во случај на какви било несигурности, тие можат да побараат од онлајн дилерот на блек џек во живо. Во блек џек во живо, секогаш погодувате меки 17 или помалку.

Покажување

Повеќето луѓе се фатени во возбудата на играта и на крајот гризат повеќе отколку што можат да џвакаат. Ова е игра која лесно може да се добие ако играчот е паметен за нивниот пристап. Чувајте ги облозите на минимум. Прифатете го поразот и уживајте во успехот без да се чувствувате непобедливо.

Разделување на 10

Разделувањето на 10 е примамливо бидејќи им овозможува на играчите да добијат силен почеток во играта. Но, ако целта е да се победи играта на блек џек во живо, вкупно 20 им дава предност во однос на онлајн дилерот со блек џек во живо. Дилерот ќе има шанса да победи ако добие 21.

Грешки што треба да ги избегнувате како почетник во живо блек џек играч

Блек џек во живо е популарна игра, но сепак многу почетници се борат да ја совладаат уметноста. За да избегнете блек џек грешки, разберете ги основите и вежбајте.

Најнови вести

REEVO продолжува со импресивното трчање во 2023 година по потпишувањето на договорот со TVBET
2023-09-18

REEVO продолжува со импресивното трчање во 2023 година по потпишувањето на договорот со TVBET

Вести