Добијте големи со влогови со мали облози

Вести

2019-11-07

Коцкањето е еден од најлесните начини да заработите добри пари. Оваа статија дава некои тајни за тоа како некој може да добие облози без да ги изгуби своите пари

Добијте големи со влогови со мали облози

Поставување победнички облог

Како и секоја друга форма на обложување, коцкањето е еден од најлесните начини за заработка. Сепак, како што велат луѓето, инвестициите со високи приноси имаат високи ризици; коцкањето не се разликува. Некои професионални обложувачи прават шест цифри годишно, но некои од нив губат со иста големина ако не внимаваат.

Во секој случај, обложувачите можат да ги подобрат своите шанси за победа на која било игра на коцкање. Некои од начините да го направите тоа е со избирање облози со ниски рабови, додека тоа може да значи и донесување одлуки за играње кои се точни. Играчите можат да ја намалат предноста за да ги подобрат своите шанси за победа користејќи ги следните совети.

Правење само мали облози

Една од грешките што ја прават обложувачите е да ги зголемат своите влогови над она што им е потребно за да добијат максимална исплата. Во повеќето случаи, коцкарите губат пари побрзо со обложување на високи влогови. Коцкарите треба да избегнуваат да обложуваат износи над минималниот износ доколку имаат шанса да загубат во следната рунда.

Во повеќето случаи, сајтовите за коцкање ги плаќаат истите шанси без разлика на износот што обложувачот го обложил. Некои слот-игри им даваат на играчите добри проценти и шанси за враќање, доколку ги зголемат своите облози. Сепак, обложувачите треба да претпостават дека ги имаат истите шанси да изгубат или победат без оглед на сумата со која се обложуваат.

Коцкање со бонус пари

Има голема конкуренција на пазарот на коцкање што го олеснува добивањето добри бонуси. Постојат многу видови на опции за бонуси достапни на пазарот. Постојат бонуси со ниско салдо „без депозит“ и бонуси што се совпаѓаат. За двата бонуси, обложувачите треба да ги исполнат барањата за обложување за да ги отклучат бонусите.

Ако коцкар се приклучи на едно казино неделно, за една година, тој има околу педесет бонуси за депозит за плаќање. Ако се сериозни за коцкање, ќе можат да добијат пари во рок од педесет недели. Ако играат внимателно со минимални облози, нивните облози за добредојде ќе траат подолго.

Коцкање само кога сте опуштени и свежи

Казината се обидуваат да ги натераат обложувачите да платат повеќе удел и да донесат лоши одлуки. Тие го прават тоа нудејќи бесплатни алкохолни пијалоци и други подароци. Тие исто така пуштаат стимулативни звуци за да ги натераат обложувачите да мислат дека победуваат следната минута и ги прават казината многу светли за да ги направат коцкарите порелаксирани и поудобни.

За да ги избегнат мамките од казино, обложувачите треба да се погрижат да бидат опуштени и свежи кога ги посетуваат казина. За да го следат своето време, тие треба да имаат свој часовник. Треба да паузираат и по секои триесет минути игра. Ова може да се направи со станување, истегнување или одење наоколу.

Најнови вести

REEVO продолжува со импресивното трчање во 2023 година по потпишувањето на договорот со TVBET
2023-09-18

REEVO продолжува со импресивното трчање во 2023 година по потпишувањето на договорот со TVBET

Вести