Како да играте зарове во живо

Вести

2020-09-24

Зарове е игра во која учесниците се коцкаат на резултатите од фрлањето пар коцки. Се игра на наменска маса каде што се користат две коцки. Бидејќи е толку популарна игра, коцките се прават според строги стандарди и се заменуваат по осумчасовна употреба. Зарове во живо онлајн користете чипови за да направите облог на масата за игра на зарове. Понатаму, облозите ќе се разликуваат меѓу казиното поради аспекти како исплати, локација и достапност. Се игра во кругови на кои се ставаат облози. Играњето глупости е профитабилно и пријатно, откако играчите ќе ги разберат правилата и ќе ја спроведат вистинската стратегија.

Како да играте зарове во живо

Стратегија за игра на зарове

Коцките треба да ја поминат Линијата и да стигнат до задниот ѕид на масата за игра на зарове. Целта е да се постигне штрајк на залогот на „7“ или „11“. Почетното фрлање од 7 или 11 победи. Од друга страна, првото фрлање од 2, 3 или 12 ќе го загуби тој круг. Удирањето на броевите што се јавуваат помеѓу 4-6 или 8-10 воспоставува „почетна позиција“. На пример, при облогот Pass Line, со 3-3, 4-2 или 5-1, исходот е 6. Кога играат во живо игра на зарове онлајн, играчите се играат со ставање на нивните чипови на распоредот и избирање на најдобриот потег според упатствата.

Основи за тоа како да играте зарове во живо

На почетокот на играта, играчот ќе стави облог од најмалку минимумот на табелата. Додека играте глупости, безбедниот облог би бил да се направи коцкање правилно/погрешно и обложување „Дојди/Не доаѓај“. Со овие алтернативи, казината имаат стапка на успех од 1,40%. Исто така, ако лежат или имаат шанси, тоа уште повеќе ја намалува предноста на куќата. Освен облозите Pass Line и Come, фокусирајте се на Место 6, Место 8 и Поле 2 или 12. Тие се најдобри облози додека играта напредува за да ги освоите парите. Останатите облози ги ставаат во неповолна положба.

Резиме

Добивањето на оваа игра е можно кога играчите ги следат инструкциите на второто. Еве резиме на основите: • Учесниците го учат распоредот на масата и јазикот на глупости. и избегнувајте облози за едно ролирање. Ова е она што се состои од победничка стратегија во играње игра на игра на зарове онлајн. Исто така, постојаноста и практиката им даваат предност додека играат против професионалци. Познавањето на фазата Come Out и фазата Поинт при играње глупости во живо онлајн им дава на играчите конкурентна предност.

Основи на играње глупости во живо и вградени стратегии

Способноста за играње игра на зарове онлајн зависи од иницијативата на играчот да ја разбере играта. Тие не можат да ја потценат моќта на совладување на уметноста.

Најнови вести

REEVO продолжува со импресивното трчање во 2023 година по потпишувањето на договорот со TVBET
2023-09-18

REEVO продолжува со импресивното трчање во 2023 година по потпишувањето на договорот со TVBET

Вести