Компанијата стекнува нов бренд за да ги подобри нивните производи од казино во живо

Вести

2019-09-10

Уште еден бренд беше купен од водечкиот гигант за стриминг на казино во напорите да го подобри својот казино производ во живо. Казино гигантот има за цел повторно да се измисли за да го понуди најдоброто казино во живо на глобално ниво. Целта е да се добие 2-9% од пазарот до 2020 година.

Компанијата стекнува нов бренд за да ги подобри нивните производи од казино во живо

Стекнатиот бренд нудеше играње на веб-локации и мобилни дилери во живо. Казината во живо станаа сè попопуларни меѓу населението денес. Има многу апликации и канали дизајнирани да овозможат глобално проследување побрзо. Ова е причината зошто моментално проценетото купување за овој бренд се движи над 12 милиони долари однапред.

Шансите се дека договорот може да се надгради на 6 милиони долари

Проектираниот пазар на игри до 2020 година постојано се менува. Имањето бренд со неколку соодветни инфраструктури за пренос во живо е клучно за идните профити. Во договорот се наведува дека купениот бренд ќе ги даде своите студија лоцирани низ целиот свет за подобар стриминг содржина.

Гигантската компанија ќе продолжи да обезбедува мобилни и веб-казина во живо на локациите на студиото. Студијата се наоѓаат во Европа, Северна Америка, Латинска Америка и Јужна Африка. На секој од онлајн каналите ќе им бидат обезбедени решенија за дилери во живо. Стекнатите студија се исто така на истакнати пазари за игри.

Казино гигантот ќе се прошири и преку акциите на компанијата

Казино гигантот брзо расте. Нивните желби се да го зголемат својот потенцијал на пазарот и да го зајакнат развојот на производи преку зголемување на нивните акции во компанијата. Тие, исто така, планираат да ги подобрат своите перформанси во други земји како Романија и САД.

Деветтото студио беше лансирано во Атланта, САД. Со купувањето на новиот бренд ќе добијат многу повеќе. Тие сакаат да го зголемат бројот на нивните агрегатори на решенија за дилери во живо. Договорот е успешно обработен, а во тек се планови за подобрување на неговото географско присуство на глобално ниво.

Основачите на стекнатиот бренд беа задоволни од купувањето.

Основачите на купениот бренд беа задоволни од предложениот договор и успешно го завршија купувањето. Тие се во бизнисот веќе 6 години, и постојано се зголемуваат многу. Нивните цели беа да понудат поголема брзина на пренос и повисок квалитет на видеото.

Казино гигантот планира да продолжи да работи на целта на претходниот бренд. Тие, исто така, ќе понудат неспоредлив квалитет на содржината што ја носи играта на следното ниво. Тие се решени да го воспостават својот досег надвор од хоризонтот. Наскоро ќе биде пуштено во употреба уште едно студио во Белгија, каде што пазарот исто така е во подем.

Стекнат уште еден бренд за подобри производи од казино во живо

Стекнатиот бренд имаше многу ресурси да понуди. Со новите радиодифузни студиа во пет врвни земји, брендот кој претекнува ќе има многу за уживање.

Најнови вести

REEVO продолжува со импресивното трчање во 2023 година по потпишувањето на договорот со TVBET
2023-09-18

REEVO продолжува со импресивното трчање во 2023 година по потпишувањето на договорот со TVBET

Вести