Крајниот водич за игра на зарове

Вести

2020-01-17

Со безброј веб-локации за онлајн казино кои нудат глупости, коцкарите треба да знаат како да ја играат оваа игра. Научете овде како да играте глупости и правилата на игра на зарове

Крајниот водич за игра на зарове

Крајниот водич за игра на зарове

Не е тајна дека многу луѓе ширум светот сакаат глупости. Craps е сигурно една од најпријатните и најинтригантните игри со коцки во казино. Тоа е игра полна со историја и продолжува да се развива со текот на времето. Во денешно време, играчите можат да го играат онлајн во удобноста на нивните домови.

Игра на зарове постојат во три режими, улични игра на зарове, онлајн игра на зарове, па дури и казино игра на зарове. Уличните глупости се неформална варијанта. Пријателите најчесто го играат по улички, соби или на отворено. Глупостите во казиното се трендовски меѓу љубителите на копнените казина. Најновата и највозбудливата верзија, сепак, е онлајн глупости. Играчите користат телефони или компјутери за да играат глупости.

Како да играте игра на зарове

Зарове може прво да изгледа застрашувачки за почетник, но тоа е релативно едноставна игра. Основното познавање на играта ќе му овозможи на секој неофит коцкар да игра како професионалец. Без разлика на верзијата, глупости е ролна од сет од две шестстрани коцки. Стрелецот е играчот кој ја фрла коцката.

Во една рунда, стрелецот ги избира коцките што сака да ги фрли и прави обложување со положување. Таков влог е ставен за да помине или не ја помине линијата. Откако другите коцкари ќе ги вложат своите облози, стрелецот продолжува да ги фрла коцките. Секој играч на масата има можност да се тркала.

Игра на зарове исход

Секоја глупост игра започнува со ролна излегување. Ова се случува кога стрелецот ќе ја фрли коцката за прв пат. Откако ќе се фрлат коцките, може да се случат три можни исходи. Влогот за положување победува во случај да дојде до 7 или 11. Таквиот резултат е познат и како природен.

Линијата „не помине“ победува во случај кога „излезот“ е 2, 12 или 3. Сепак, неколку онлајн казина сметаат дека 12 е нерешено. Секое пресвртување од 4 до 10 станува поен за играчот. Стрелецот продолжува да ги тркала коцките со надеж дека ќе го погоди истиот број.

Грешки направени од Craps Gamblers

За коцкарите кои играат глупости за пари, има неколку замки што треба да се избегнат. Еве кои грешки треба да ги избегнувате.

Никогаш не ги игнорирајте шансите

Од сите казино игри, шансите за глупости се најдобри. Глупости облози може да ја намалат предноста на куќата на под 1%. Играчите треба да ги искористат овие шанси.

Морон облози

Зарове содржи неброени можности за обложување кои лесно можат да ги збунат и почетниците и искусните глави. Некои облози за глупости треба да се избегнуваат бидејќи тие претставуваат тешки исходи. Исто така, постојат атрактивни облози кои брзо ги цицаат коцкарите, но не нудат вредност за парите. Играчите треба да се држат настрана од вакви типови облози.

Најнови вести

REEVO продолжува со импресивното трчање во 2023 година по потпишувањето на договорот со TVBET
2023-09-18

REEVO продолжува со импресивното трчање во 2023 година по потпишувањето на договорот со TVBET

Вести