Најпрофитабилните казино игри

Вести

2019-08-15

„Одењето во казино за да обложите разумна сума пари може да биде многу забавно и возбудливо за многу луѓе. Ако сакате да одите во казино, веројатно ќе сакате да откриете кои игри ви даваат најдобри шанси за победа. Додека многу луѓе природно ги привлекуваат силните светла што доаѓаат со автоматите, овие игри имаат тенденција да даваат полоши шанси од некои игри на маса.

Најпрофитабилните казино игри

Одењето во казино за обложување разумна сума пари може да биде многу забавно и возбудливо за многу луѓе. Ако барате да одите во казино, веројатно ќе сакате да откриете кои игри ви даваат најдобри шанси за победа. Додека многу луѓе природно ги привлекуваат силните светла што доаѓаат со автоматите, овие игри имаат тенденција да даваат полоши шанси од некои игри на маса.

Блек Џек

Кога ќе влезете во казино, најпопуларната игра и најмногу играчи обично ќе бидат околу масата за блек џек. Една од главните причини за ова е затоа што играта на блек џек ви обезбедува најдобри вкупни шанси од која било друга игра на казиното. Севкупно, куќата ќе има само еден процент предност пред играчот.

Шансите што ги добивате, исто така, може да варираат многу од една табела до друга. Треба да барате табели кои обезбедуваат повисоки бонуси за добивање блек џек или ви дозволуваат да ги правите сите потези на играта, вклучувајќи предавање, удвојување или разделување на одредени карти.

Игра на зарове

Ако одите во казино со некои пријатели, еден од повеќето забавни и социјални игри што можете да ги играте се глупости. Оваа игра е многу социјална игра која ќе бара од вас да фрлате коцки кои ќе се префрлаат од еден играч на друг. Кога играте, често ќе влезете во добра серија што ќе ви овозможи да славите со други луѓе кои исто така заработуваат пари.

Сепак, ќе завршите и низ бавни периоди. Генерално, играта на глупости ќе ви обезбеди 48% шанса за победа. Иако има предност во куќата, ова е една од најдобрите игри за играње во куќата.

Рулет

Многу луѓе во казиното ги привлекуваат крајната игра на среќа, која е рулет. Оваа игра дава околу 4% придобивка за куќата. Меѓутоа, ако изберете да играте Европски рулет за разлика од американскиот рулет, може да добиете уште подобри шанси бидејќи нема двојна нула.

Кога ја играте оваа игра, има многу малку вклучени вештини. Додека сите играчи имаат одредени стратегии што треба да ги следат, вашиот очекуван принос е ист, без разлика на кои броеви ќе изберете да се обложувате.

Казино војна

Ако барате забавна игра за играње, Казино војна може да биде одлична опција. Ова е многу популарна игра бидејќи е слична на играта со карти што многу луѓе ја играле како деца. Иако оваа игра не е достапна насекаде, таа обезбедува скоро 50/50 враќање на играчот.

Една од недостатоците на оваа игра е тоа што може да стане многу скапа многу брзо. Ако на крајот влезете во „војна“ со дилерот, на крајот би требало да ставите повеќе чипови отколку што очекувавте. Иако ова е одлично кога победувате, може да ве боли кога губите.

покер

Конечно, ако барате игра за играње со големи пари, одење во покер соба може да биде добра опција. За разлика од другите игри на маса, оваа игра ја играте против други играчи. Поради ова, навистина вешт играч има одлучна предност. Сепак, вкупниот очекуван принос е помал бидејќи куќата зема процент од секоја играна рака“

Најнови вести

Stakelogic Live нуди брзински бакара со побрзи рунди на игри
2023-09-28

Stakelogic Live нуди брзински бакара со побрзи рунди на игри

Вести