Новите американски и француски верзии на рулет

Вести

2019-09-12

Net Entertainment објави голем број на нови верзии на своите американски и француски игри рулет. Net Entertainment е водечки развивач на онлајн казино игри. Овие нови верзии на играта рулет беа претставени заедно со разни други иновации кои го возбудија целиот свет на казино.

Новите американски и француски верзии на рулет

Новите верзии се полни со нови и неверојатни карактеристики. Анимацијата и графиката, на пример, се значително подобрени во споредба со старите верзии. Поголемиот дел од стандардните карактеристики што ја прават играта она што е, беа зачувани. Ова ги вклучува советите за префрлање на глувчето кои се дизајнирани да го олеснат играњето на играта.

Статистика на играта

Овие нови верзии им го олеснија на обложувачите пристап до статистиката за игри. На пример, играчот може да види до 500 претходни рунди на играта и колку пати ја надминал границата на табелата или обложувањето. Има и билборд на кој можете да ги видите последните 15 одиграни кола.

Играчите можат да го персонализираат билбордот доста опширно така што ќе ја одразува статистиката за која играчот е најзаинтересиран. На пример, играчот може да ја види фазата на играта во која е моментално, како и сите релевантни статистики потребни за играчот да ја анализира неговата играчка кариера.

Дизајн на игра

Новите варијанти на американски и француски рулет им овозможуваат на операторите да ја приспособат играта по свој вкус. Тие сега можат да додаваат заштитни знаци во игрите и да го задржат чувството и изгледот на нивните веб-страници. Поголемиот дел од измените што можат да ги направат го вклучуваат распоредот и боите.

За време на лансирањето, Net Entertainment даде изјава во која се тврди дека двете игри нема да обезбедат ништо помалку од искуство од светска класа. Идејата зад интуитивните дизајни беше да се осигура дека играчот што седи на околината на онлајн масата ќе го има најдоброто чувство досега. Програмерите ги рангираат меѓу најдобрите во нивното портфолио.

Разлики помеѓу новиот американски и француски рулет

Двете игри имаат доста сличности врз основа на тоа како се игра играта и правилата на играта. Една од главните разлики се вклучените бројки. Играта со американски рулет има двојна нула, што значи дека има 38 броеви.

Играта со француски рулет ја нема двојната нула, што значи дека се вклучени само стандардните 37 броеви. Распоредот на табелата е исто така малку поинаков во споредба со играта на американскиот рулет. Зборовите на масата за француски рулет се на француски, исто како што беше кога беше измислена играта.

Најнови вести

REEVO продолжува со импресивното трчање во 2023 година по потпишувањето на договорот со TVBET
2023-09-18

REEVO продолжува со импресивното трчање во 2023 година по потпишувањето на договорот со TVBET

Вести