Разбирање како работи „House Edge“ во казино игрите

Вести

2020-01-17

Казината земаат процент од банкротот на коцкар секогаш кога играат. Оваа статија им помага на новите коцкари да разберат како функционира работ на казиното.

Разбирање како работи „House Edge“ во казино игрите

Разбирање како казината заработуваат од банкарските сметки

Казината работат поради работ на куќата бидејќи на тој начин заработуваат пари. Куќниот раб е добивка што ја остварува казиното изразена како процент од секоја играна игра. Куќниот раб гарантира профит за казината и им овозможува да нудат исплати и други понуди.

Кога коцкар игра казино игра, има шанса да победи или да изгуби. Меѓутоа, за секоја казино игра што ја игра играчот, казиното заработува пари од тоа без оглед на исходот. Оваа статија е насочена кон луѓе кои би сакале да знаат што е работ на казино и како функционира.

Процент на созревање

Процентот на отплата е огледална слика на работ на куќата која најчесто се наоѓа во областите на автоматите. Наместо да се рекламира машината дека има 5 проценти работ на куќата, некои казина велат дека играта има 95 проценти процент на враќање. Затоа процентот на созревање се гледа како огледална слика на работ на куќата.

Оваа стратегија на прикажување на условите за игра на банкротот на играчот звучи попријателски за играчот. Ова е спротивно на прикажувањето во смисла на предност на казиното, што може да остави впечаток дека тие губат. Со работ на куќата, лесно е да се знае процентот на враќање.

Како „House Edge“ влијае на играчите

Ивицата на казиното се користи од казината за да земаат пари од играчите. На пример, ако некој отвори казино денес и понуди вистински коефициенти, тие ќе пропаднат за кратко време. Затоа, тие го користат работ на куќата за да се уверат дека земаат пари од обложувачите без тие да чувствуваат штипкање.

Секој пат кога коцкар игра во казино игра, казиното му одзема мал процент од неговата банка. На тој начин казината успеваат да платат за простор, создаваат многу погодна средина и нудат добрите играчи како што се бесплатни пива и попусти. Затоа, работ на куќата го намалува банкротот на коцкарите.

Повторно размислување Казино Предност

Тешко е да се победи казината кога станува збор за работ на куќата. Единствениот начин да го направите тоа е повторно да размислите за коцкањето. Ова е предноста во казиното е такса што ја наплаќаат за да ве забавуваат. Наместо да го земат како загуба, обложувачите треба да го земат како такса за забава.

Наместо да се обидуваат да го победат работ на куќата, коцкарите треба да се обидат да се забавуваат што е можно повеќе во казиното со минимални трошоци. Важен е пристапот. Целта треба да биде повеќе забава и губење на помалку пари додека играте казино игри. Многу луѓе во денешно време ја користат оваа стратегија.

Најнови вести

Stakelogic Live нуди брзински бакара со побрзи рунди на игри
2023-09-28

Stakelogic Live нуди брзински бакара со побрзи рунди на игри

Вести