Стиснете ја функцијата во живо Baccarat

Вести

2020-09-15

За оние кои не знаат што е бакара , тоа е игра со карти која е многу популарна и во онлајн и во казина со тули и малтер. Неговиот ниски раб плус директни правила ја направи оваа казино игра популарна меѓу коцкарите. Коцкарите можат да се обложуваат на три опции, вратоврската, банкарот или играчот. Иако бакарата се сметаше за игра на славните и богатите, денес речиси секој коцкар си ја пробува среќата. Слично на другите казино игри, играчите на бакара се суеверни и користат стратегии и верувања за да победат. Еден таков концепт е користење на техниката на стискање при играње. Прочитајте за да дознаете за што е оваа функција.

Стиснете ја функцијата во живо Baccarat

Објаснето стискање на картичката Baccarat

Кога барате што е бакара коцкање, играчите се обврзани да се сретнат со терминот стискање. Дел од коцкарите на бакара веруваат дека стискањето карти ги зголемува нивните шанси да добијат среќна карта. Тоа вклучува откривање на дел од картата на други играчи и се користи неколку години во табелите за бакара. Стиснувањето вклучува прикажување на горниот, надворешен дел од картичката. Играчите мора да ги покријат броевите на картичките, но да откријат пакети како лопати, палки, срца или дијаманти. Ако играчот види слика, таа се преведува на Q, J или K. Ваквите картички имаат нула вредност, а коцкарите треба да го прекинат своето стискање порано.

Техника на стискање

Ако играчот гледа еден симбол на врвот, тој може да биде или 3 или 2. Стиснувањето овде може да даде добра или лоша рака. Два симболи што може да се видат укажуваат на тоа дека картичката е или 10, 9, 8, 7, 6, 5 или 4. Играчите треба да ја вратат таквата картичка. Ако коцкарот види два симболи, тоа се преведува на 4 или 5. Вообичаена практика е да ги свртите овие картички на нивните претходни позиции и да почнете повторно да стискате. Три симболи сигнализираат 8, 7 или 6. Играчите исто така треба да ја свртат оваа картичка во првобитната положба и да ја стиснат. Четири симболи означуваат 9 или 10.

Стискање во онлајн живо Baccarat

Оваа објаснета статија за бакара, исто така, опфаќа како да се притисне во живо бакара. Evolution Gaming е развивачот што ја напојува оваа варијанта на бакара. Стиснувањето започнува откако ќе се стават облозите, а дилерот во живо им подели карти на банкарот и играчот. Картите треба да се поделат со лицето надолу. Картичката свртена надолу се стиска со отворање и откривање од двата краја. Слично на копнените казина, стандардните верзии на стискање кои не се во живо им дозволуваат на играчите да преклопуваат или отвораат. Основната игра има RTP од 98,94% на банкарот, додека страничните облози имаат различни RTP проценти. Играчите можат да ја добијат варијантата за стискање на која било врвна локација за казино.

Што е стискање? Објаснета карактеристика на стискање на бакарат

Функцијата за стискање носи елемент на возбуда и возбуда во бакара. Дознајте како функционира функционалноста на стискање и во копнените и во онлајн казина.

Најнови вести

Stakelogic Live нуди брзински бакара со побрзи рунди на игри
2023-09-28

Stakelogic Live нуди брзински бакара со побрзи рунди на игри

Вести