Странични облози на TriLux и Lightning Blackjack

Вести

2019-09-12

Казината имаат способност да го зголемат работ на куќата онолку пати колку што сакаат пред играчите да престанат да играат. Производителите го разбираат ова и постојано обезбедуваат начини на кои казината можат да го зголемат својот приход. Ова е предноста што ја има казиното пред вас.

Странични облози на TriLux и Lightning Blackjack

Ова е причината зошто казино операторите сакаат да нудат странични облози. Овие помагаат да се зголеми нивниот бруто приход. Тие вообичаено ќе имаат повисок хаус од повеќето нормални блек џек игри, кои вообичаено се поставени на околу 6:5. Бидејќи повеќето играчи не се загрижени за страничните рабови, не им пречи да ги играат страничните облози.

Лесно е за казината да најдат странични облози за играчите

Програмерите имаат начини постојано да наоѓаат места за интегрирање на страничните облози во нивните игри. Постојат многу агресивни производители определени за создавање на епско искуство за гејмерите. Тие прават автомати за игри на среќа, електронски маси и различни традиционални игри на маса кои ги воодушевуваат играчите.

Сепак, тешко е да се најдат места за нови игри на маса во казина. Затоа, казината мора постојано да наоѓаат простор за нови странични облози. Ова се прави со гледање помеѓу новите електронски и постоечките традиционални блек џек игри.

Подолу се дадени два од најчестите, но сепак конкурентни странични облози за блек џек што може да се најдат во кое било казино.

Trilux Блек Џек

Трилукс блек џек е опционален бонус облог што ги зема предвид првите две карти на играчот и надградбата на дилерот. Сепак, традиционалната игра со блек џек и исплатите се како и обично. Штом секој играч има две карти и дилерот ќе ја добие нивната надградба, дилерот потоа соодветно ќе ги подмири облозите на Trilux.

Добиениот покер со 3 раце се плаќа според достапната табела за плаќање. Запомнете, секое казино има уникатни табели за плаќање, така што платата е различна. Трилукс е уникатен спореден облог бидејќи кога дилерот ќе ја добие раката, се дава дополнителен бонус на играчот на блек џек. Слично е на 21+3 што се гледа во многу казина.

Молња Блек Џек

Молња блек џек е екстатичен блек џек кој се базира на првите две карти на играчот. Традиционалната игра и исплатите се исто така нормални. Играчите кои се обложуваат на бонус за блек џек молња и нивните први две карти како добиваат блек џек, имаат можност да истресат чаша која содржи три коцки.

Секоја од коцките има четири празни страни, едната со блесок од бела молња, а другата со црна молња. Откако ќе се протресе и чашата ќе се стави на масата, дилерот потоа ќе ги изложи коцките за да ги одреди дополнителните исплати. Секоја комбинација има единствена исплата на бонус што треба да се плати.

Најнови вести

REEVO продолжува со импресивното трчање во 2023 година по потпишувањето на договорот со TVBET
2023-09-18

REEVO продолжува со импресивното трчање во 2023 година по потпишувањето на договорот со TVBET

Вести