Водич за играта Baccarat

Бакара

2020-01-17

Најдете ги овде сите информации што му се потребни на коцкарот пред да игра бакара. Вклучени се сите правила на бакара и совети за тоа како лесно да победите во игрите со бакара.

Водич за играта Baccarat

Крајниот водич за играње бакара и како да победите

Baccarat е казино игра која може да се игра онлајн. Пред да ја играат оваа игра, коцкарите треба да ги знаат основите на играта. Начинот на кој се ракуваат со картичките и колку се важни. Може да биде досадно да се разберат сите нијанси. На пример, кога играчот стои, а банкарот удира.

Сепак, ова е веројатно најлесната игра за играње во казино. Со оглед на популарноста околу играта, тоа е само фрлање паричка, па штом ги знаат условите и обложувањата, сето тоа функционира добро за обложувачот. Еве како играчите можат да играат и да освојат бакара на онлајн табела во живо.

Како да се игра Baccarat

Baccarat вклучува 12 играчи, двајца дилери и еден повикувач. Два региони - играч и банкар - се пред секој играч. Секој играч става облог пред картата и избира дали раката на играчот или раката на банкарот е нивниот облог. Постои и трета опција - обложување на нерешено.

Две карти се даваат на играчот и банкарот откако секој играч ќе го направи својот облог. Раката на победникот е поблиску до девет. Значи, ако раката на играчот е осум, а раката на банкарот е три, севкупниот победник е играчот кој се обложил на раката на играчот.

Облози во Бакара да се прават и избегнуваат

Првиот потег е да се избегне облогот за нерешено. За да победи облогот нерешено, рацете мора да бидат еднакви. Ова ќе резултира со загуба за секој кој има облог на банкарот. Иако исплатите на облозите за врзување се огромни, куќата има и дарежлива предност.

Ако некое лице сака да победи, тој/таа не сака да влогови на облог со предност од 14%. Обложувалниците исто така треба да ги знаат коефициентите и изборот на обложување. Изборите за обложување се прилично јасни, било залог на играч или на банкар. Што се однесува до коефициентите, играчите треба да ги знаат претходно.

Најдобра стратегија за победа

Неуспехот да се задржи контролата е често првиот знак за компулсивно играње. Играчите мора да прифатат дека шансата е одлучувачки фактор во тесна игра како бакара. Престанете да играте кога буџетот е исцрпен. Без разлика дали има победа или пораз, почекајте малку пред да се вратите да играте.

Кога има победа, поделете ја победата на половина и само искористете ја за да продолжите да играте. Еден сепак ќе профитира ако ја изгуби другата половина. Имајте на ум дека обложувањето е забавна активност. Уживајте во неговите социјални и пријатни аспекти и чувајте го под контрола. Сега, ова е секогаш успешна стратегија.

Најнови вести

Evolution го продолжува договорот за лиценцирање со Galaxy Gaming
2023-05-22

Evolution го продолжува договорот за лиценцирање со Galaxy Gaming

Новости

Промоција на казино

1xBet:До 1500 €
Играј сега
Betwinner
Betwinner:390 € Со бонус код CASINORANK
22BET
22BET:До 300 €