Онлајн системи за рулет во живо

Рулет во живо е можеби најпознатата игра во казино во живо бидејќи обезбедува различно ниво на возбуда. Тоа е затоа што играта го нуди она што играчите го сакаат, а тоа е забава. Во денешно време, рулетот во живо е во подем поради исклучително забавната функција за дилер во живо и поради зголемената популарност на онлајн казината во живо.

Ако не знаете за рулетот во живо и неговите системи, не мора да се грижите за тоа. Во овој водич ќе ви кажеме сè.

Систем за рулет во живо

Се додека на игра на рулет постоеше, луѓето се обидоа да победат (или барем да ја намалат веројатноста за губење). Факт е дека ниту еден метод во светот не може да ви вети победничка веројатност од 100% или нешто блиску до неа. Сепак, има одреден напредок во правењето поедноставно за играчите на онлајн рулет.

Видови системи за рулет во живо

Првото нешто што мора да го разберете е дека системот на онлајн рулет има сосема случајни резултати. Не постои начин да се предвиди или да се влијае на кој број или дури област ќе слета топката. Ова значи дека било кој рулет техника обложување ќе изберете само ќе ги зголемите вашите шанси за победа кога шансите се веќе во ваша корист.

И покрај тоа што е многу малку веројатно, оваа можност се јавува. Исто така, има нулта поле во играта што го множи влогот на играчот многу пати, но се појавува многу поретко.

Би сакале да прикажеме и демонстрираме неколку методи на рулет, за да можете да ги испробате и да ги пронајдете оние кои најдобро функционираат за вас. Прогресивните и непрогресивните техники на рулет се двете основни категории.

Прогресивно обложување

Прогресивното обложување се нарекува пристап до победа, бидејќи ви овозможува да ги зголемите вашите облози откако ќе изгубите еден, а сепак да остварите профит. Иако ова е технички точно, секој со основно разбирање на математиката може да открие колку пари ќе треба да ставите на вашата сметка.

Прогресивното обложување бара ставање сè поголеми облози во случај на загуба и одржување на вашиот оригинален облог. Следниве се некои од најдобрите стратегии што можете да ги користите:

Мартингејл

 • Оваа техника на рулет е најчестиот и можеби најдобриот систем за рулет во живо, што сугерира дека секој пат кога ќе изгубите, мора да го удвоите вашиот облог.
 • Ако изгубите облог на црно, мора да го ставите и вашиот следен повисок облог на црно.
 • Ако изгубите уште еднаш, дуплирајте ја претходната сума и продолжете додека конечно не се стемни.
 • Што се однесува до предностите на оваа тактика, можете да ги вратите сите пари што сте ги изгубиле во претходните облози во една рунда.

Фибоначи

 • Секој број во низата Фибоначи е збир од двата пред него.
 • Додавајте ги последните две цифри секој пат за да го одредите продолжението на низата.
 • На овој начин, играчот сепак може да оствари профит дури и ако вкупниот број на изгубени облози го надминува вкупниот број на освоени облози.

Инверзна Мартингал или Пароли

 • Играчите избираат да ја превртат техниката на рулет Martingale на главата откако ќе ја разгледаат нејзината маана.
 • Со оглед на тоа што банкротите на многу коцкари често не можат да издржат долги загуби, одлуката беше да се удвои облогот само во случај на победа.
 • Оваа тактика исто така ќе бара значителни трошоци.
 • Може да продолжите да играте додека не ги потрошите сите ваши сметки или не го достигнете поставеното ограничување за трошење.

Д'Алембер

 • Вашиот облог мора да се направи на црвено или црно, исто како и со стратегиите Martingale и Inverse Martingale.
 • Примарната разлика меѓу нив е дека по загуба, износот што би требало да го обложите се зголемува за поставената сума наместо за два.
 • Во зависност од нивниот буџет, играчите одлучуваат за оваа сума поединечно.
 • Се препорачува да се избере не повеќе од 1% од целокупниот субсидирам; сепак, 0,5% или уште помалку би била побезбедна опција.

Пароли обложување систем

За играчите почетници, неколку експерти за шансите за рулет го предлагаат методот Пароли. Ова се должи на позитивната природа на системот, кој ве поттикнува да се надоврзувате на претходните успеси. Играчите на Пароли во суштина се потпираат на идејата дека победите водат до повеќе победи. Слично на техниките Martingale, вашата среќа ќе ги одреди вашите шанси да доживеете победничка серија.

Да речеме дека сте обложиле 10 долари и ќе успеете. Ако следниот пат го освоите облогот од 20 долари, тогаш ќе ставите облог од 40 долари. Ако успеете по трет пат, зачувајте ги вашите добивки и започнете нова серија на облози со влогот од 10 долари.

Непрогресивно обложување

Непрогресивен вид на обложување е меѓу другите успешни тактики на рулет. Коцкарите нема да имаат потреба да ги менуваат своите облози експоненцијално или по одредена количина, за разлика од прогресивните.

Џејмс Бонд

Главниот принцип на стратегијата за Џејмс Бонд е дека за да ги зголемите вашите шанси за победа, мора да покриете 25 од 37-те броеви на теренот. Иако е скапо, може да биде доста профитабилно. Во согласност со вредностите прикажани подолу, зголемете ги или намалете ги количините на следниов начин:

 • 5 долари на шест броеви помеѓу 13 и 18 и 14 долари на сегментот „19-36“.
 • 1 долар на 0.
 • Ќе освоите 16 долари ако се обложите на нула, во споредба со 8 и 10 долари ако се обложите на 19-36 и шестцифрени.

Обложување на соседни броеви

Броевите на рулетот се дистрибуираат по случаен избор. Немојте да ве залажува колку се блиски овие бројки. Броевите се онолку колку што можат да бидат оддалечени на вистинската ролна ако топката што се врти застане на 2 додека вашиот облог е на 1. Наместо тоа, можете да изберете низа до 10 блиски броеви и да направите еднакви облози за секој од нив.

Убавата работа во оваа стратегија за обложување рулет е тоа што едноставно треба да се придржувате до редоследот што сте го одбрале. Не постојат ригидни ограничувања што треба да се следат. Во зависност од тоа колку сте смели, можете да ја продолжите и скратите вашата низа.

Техника на рулет Ромеоски

 • Овој пристап, еден од покомплицираните достапни, користи 32 броеви и 8 чипови секој круг.
 • Играчите мора да се откажат од пет цифри.
 • Со стапка на победа од 86%, оваа тактика ги надминува другите.

Видови облози во системот

Видови на облозиИсплата
Директно горе35-1
Подели17-1
Улица11-1
Катче8-1
Шест линии5-1
Колона/Десетина2-1
Парни/Непарни, Црвени/Црни, Ниски/Високи1-1

Заклучок

Рулетот во живо е една од најиграните игри во онлајн казина во живо поради многу различни работи. Меѓу нив, најуникатната е функцијата за дилер во живо. Оние играчи кои не го разбираат системот на онлајн рулет во живо треба да научат за двата типа на облози: прогресивно обложување и непрогресивно обложување.

Ова се главните работи што треба да ги научите за да дознаете повеќе за системот на рулет во живо. Сега можете уште повеќе да уживате во играта!

Дали има систем за рулет во живо што работи?

Во споредба со другите прогресивни системи на рулет како Мартингејл, стратегијата на Фибоначи е една од најбезбедните облози. Низата Фибоначи има потенцијал да резултира со некои победи за вас.

Кој е најефективниот систем за рулет во живо?

Со оглед на тоа дека рулетот е игра на среќа, ниеден метод на рулет не може да се смета за најуспешен. Сепак, постојат некои ситуации кога користењето е поволно.

Кој е најдобриот систем за рулет во живо?

Најдобар систем за рулет во живо е системот Мартингал. Овој систем ви овозможува да го вратите скоро секој залог што сте го изгубиле.

1xBet:До 1500 €
Добијте го бонусот
Betwinner
Betwinner:390 € Со бонус код CASINORANK

Постојат многу варијации на рулет, но во денешно време, одредена варијација позната како Live Roulette е во популарност. Ако не сте свесни за масата за рулет во живо и како да ја играте, тогаш не мора повеќе да се грижите за тоа.

Прикажи повеќе

Казината во живо се во популарност благодарение на функцијата за дилер во живо. Со таа функција, можете да ги играте вашите омилени игри, како што е Live Roulette, со ново искуство. Ако не знаете ништо за Live Roulette, тогаш треба да го погледнете нашиот целосен водич за масите за рулет во живо.

Прикажи повеќе

Рулетот е една од најпопуларните игри која се игра во големи размери. Затоа постојат неколку различни видови на рулет. Меѓу нив, можете да најдете рулет со дилер во живо и рулет преку Интернет. Можеби не ви е јасно кои се разликите меѓу нив и кој да изберете. 

Прикажи повеќе

Многу нови играчи се приклучуваат на онлајн казина во живо за да играат онлајн рулет во живо. Но, тие не знаат за некои профитабилни совети. Добивањето на рулет во живо не е толку комплицирано, бидејќи оваа игра главно се базира на среќа. Затоа го подготвивме овој водич за совети и трикови за рулет во живо.

Прикажи повеќе