Free Bet Blackjack

Блек Џек не само што е најиграната, туку и една од најраспространетите игри со карти достапна во казина во живо. Сепак, B missjack не претставува една возбудлива игра, туку држи неколку игри под својот чадор. Заеднички блек џек игри вклучуваат; единечна палуба, европски и бесплатен блек џек за обложување. Во сите овие игри, играчите се фокусираат на достигнување 21, иако правилата се разликуваат во зависност од типот на играта. Оваа игра беше славно воведена од популарниот дилер на казино во живо, Еволуција игри.

Што е бесплатен блек џек за обложување?

Што е бесплатен блек џек за обложување?

Играта е блек џек варијанта создадена од Џеф Хол, познат пронаоѓач на игри. Пресвртот во играта ја прави најиграната бидејќи играчите не треба да се грижат дали ќе ги ризикуваат своите пари поради процесот на разделување или удвојување. Повеќето луѓе го опишуваат тоа повеќе како играње со раскошен дечко кој претпочита да ги прави сите дополнителни облози за коцкар да продолжи да победува. Стратегијата што се користи во оваа игра е јасна и нуди неколку поделби и двојки од традиционалниот блек џек.

Што е бесплатен блек џек за обложување?
Како да играте бесплатен блек џек за обложување

Како да играте бесплатен блек џек за обложување

Беисот обично играше со стандардна англиска палуба со карти. Иако вајлд-картите и шегаџиите не се користат, нивните стандардни правила сè уште важат. Затоа, играчите мора да направат традиционален блек џек облог против соодветниот дилер. Во оваа игра, обложувачите имаат шанса да облогат притисни 22. Исто така, играчите можат бесплатно да го поделат салдото, освен кога вклучува 10 вредни карти, до три пати за вкупно четири раце. Кога победува бесплатното разделување, играчите добиваат само една карта за секој кец.

Правилата на играта

Бесплатната блек џек игра е слична на стандардната блек џек, иако нејзиното правило малку варира. Основните правила вклучуваат; бесплатно двојно намалување во секое време на тврди 9,10 или 11 и дополнителни бесплатни разделби за сите парови освен оние со 10 и 4. На играчите им се дозволени и бесплатни повторни поделби до четири, вклучувајќи асови и бесплатно двојно спуштање по секое бесплатно разделување. Редовните двојки остануваат дозволени на сите други раце со две карти.

Како да играте бесплатен блек џек за обложување
Како функционира бесплатниот блек џек за обложување?

Како функционира бесплатниот блек џек за обложување?

Играчите ги губат своите првични плати само кога дилерот победи на крајот од раката. Да претпоставиме дека раката на дилерот резултира со туркање; играчите го враќаат почетниот облог. Во случај некој играч да победи, неговиот оригинален облог се враќа заедно со добивките кои може да бидат двојно повеќе од вистинската плата. Меѓутоа, ако едната рака води до губење на играч или притиснување, дилерите го враќаат копчето за бесплатен облог.

Како функционира бесплатниот блек џек за обложување?
Како да победите на бесплатен облог Блек Џек онлајн

Како да победите на бесплатен облог Блек Џек онлајн

Слично на стандардните блек џекови, процентите и рабовите се користат и во оваа интересна казино игра. За постојана победничка серија, играчите мора да ги користат сите средства што им се на располагање за да ја намалат предноста на куќата. Иако е возможна голема победа, исто така е мудро да се знае кога да се предаде и да се признае поразот. Добивањето е одлично, но играчот не може да победува постојано!

Стратегија на играта

Додека играте бесплатен блек џек, удвојувањето бесплатно на 9,10, 0r 11 против која било карта за дилер е главната стратегија. Понатаму, играчите ќе треба да разберат како бесплатното разделување се прави на кој било пар освен 4-ки, 5-ки и 10-ки. Исто така, притискањето се смета за погрешно исто како и загубата додека ја играте бесплатната игра со блек џек. Затоа, играчите мора да останат фокусирани за да ги ограничат шансите за создавање предност на куќата.

Со години, оваа блек џек игра нуди забава и финансиска поддршка на многу играчи. Играта е достапна во казина и може да се игра преку Интернет. Со горенаведените совети, победата е едноставна.

Како да победите на бесплатен облог Блек Џек онлајн

Faq

Се што треба да знаете за казината

Кога бил измислен Блек Џек за бесплатни облози?

Бесплатниот блек џек беше отворен за бизнис на 20 јуни 2012 година, по неговиот изум од Џеф Хол.

Дали играта е подобра?

Да, тоа е подобро од повеќето блек џек игри бидејќи се користат повеќе палуби.