Најдобра Infinite Blackjack Казино Во Живо во 2023

Блек Џек е миленик на играчите многу децении. Значи, кога Еволуција игри ја лансираше нивната варијанта наречена Бесконечна Блек Џек, таа беше дочекана со многу ентузијазам. Но, што е бесконечен блек џек? Како се игра? Седнете на масата и научете ги сите страни на ова казино во живо игра.

Што е бесконечен блек џек?

Што е бесконечен блек џек?

Бесконечниот Блек Џек е возбудлива, ниска облога и иновативна верзија на традиционалната игра Блек Џек. Тоа им овозможува на неограничени играчи да се приклучат на табелата и да уживаат во играта. Начинот на кој играат коцкарите е целосно на нив. Спротивно на ова, стандардниот Блек Џек го ограничува бројот на играчи во табелата на седум.

Придобивките од Бесконечниот Блек Џек го надминуваат неограничениот број играчи. Играта нуди и ниски ограничувања на влоговите и вклучува многу странични облози.

Што е бесконечен блек џек?
Како да играте бесконечен блек џек? Бесконечни Блек Џек Правила

Како да играте бесконечен блек џек? Бесконечни Блек Џек Правила

Повеќето од правилата за Бесконечниот Блек Џек личат на правилата на Блек Џек. Некои од овие правила пропишуваат дека дилерот треба да погоди 17 (вклучувајќи меки 17), исплатата на Блек Џек е 3:2, а бројот на странични облози е четири.

За да ја зачини играта, Бесконечниот Блек Џек го користи правилото Чарли со шест карти. Во ова правило, играчот победува секогаш кога ќе погоди рака со шест карти без да надмине 21. Дилерот сепак губи дури и ако тој/таа добие Блек Џек.

Страничните облози во Бесконечниот Блек Џек имаат тенденција да бидат профитабилни. Еве опис за тоа што играчите можат да очекуваат од овие странични облози.

Било кој страничен облог во пар

Овој облог предвидува дали првите две карти доделени на играчот ќе бидат пар. Стандардната исплата за овој облог е 8:1. Како и да е, има неверојатна исплата од 25:1 секогаш кога обложувач ќе стигне до соодветен пар.

Жешка 3 страна залог

Овој облог ја вклучува долната карта на дилерот во блек џек раката на играчот. Ако првите две карти на играчот плус картата на дилерот изнесуваат 19, 20 и 21, играчот го добива облогот. Исплатата за 19 е 1:1, додека 20 добива 2:1. Ако играчот постигне 21 со тројни 7-ки, победата е масивни 100:1.

21 + 3 страничен облог

Во овој облог, играчите треба да направат покер раце користејќи ги нивните први две карти и првата карта на дилерот. Најдобрата исплата (100:1) се случува кога обложувач ќе стигне на соодветната рака.

Биста Тоа страна облог

Овој облог е предвидување дека дилерот ќе пропадне. Исплатите зависат од бројот на картички што ги има дилерот во моментот на уништување.

Како да играте бесконечен блек џек? Бесконечни Блек Џек Правила
Како работи Бесконечниот Блек Џек?

Како работи Бесконечниот Блек Џек?

Играта е слична на традиционалниот Блек Џек, но со пресврт. Гејмерите се секогаш добредојдени да се приклучат на табелата во секое време. Бесконечниот блек џек во живо користи шпил од осум карти, кои се мешаат од дилер во живо.

Дилерот потоа дели две карти на неограничениот број на коцкари на масата. После тоа, на секој обложувач му се дава слобода да донесува одлуки и да игра со раката онака како што се чувствува. Статистиката во реално време се прикажува на секој играч кој учествува во играта. Статистиката покажува како се обложуваат противниците и нивниот учинок на иста рака. Оваа информација му помага на играчот во донесувањето одлуки.

Како да победите на бесконечен блек џек: Стратегија за бесконечен блек џек

Играњето бесконечен блек џек бара употреба на стратегии, особено кога обложувачите играат за вистински пари. Препорачливо е да се става мал и повремено ризик за да се спречи масовно крварење. Друг совет е секогаш да се консултирате со табелата за плаќање. Играчите исто така треба да поминат неколку минути анализирајќи ги облозите, страничните облози и како тие функционираат. И на крај, играчите треба темелно да се фокусираат на нивните карти. Избегнувајте одвлекување на вниманието од дилерот и другите играчи.

Како работи Бесконечниот Блек Џек?

Најчесто поставувани прашања

Сѐ што треба да знаете за казината

Бесконечниот Блек Џек е онлајн?

Да. Оваа игра може да се игра во онлајн казина користејќи кој било уред со пристап до интернет.

Кога бил измислен Бесконечниот Блек Џек?

Тој беше основан во 2018 година од Evolution Gaming.

Дали има странични облози?

Да. Бесконечниот блек џек има четири странични облози, Било кој пар страничен облог, Баст тоа страничен облог, 21+3 страничен облог и Хот 3 страничен облог.

Која е разликата помеѓу Бесконечниот Блек Џек и Блек Џек?

Бесконечниот Блек Џек дозволува неограничени играчи да се приклучат на нејзината маса, додека Блек Џек го ограничува бројот на играчи на седум на маса.