Lightning Dice

Еволуција игри е водечки казино во живо давател на игри, редовно воведувајќи некои од најиновативните игри што се играат преку пренос во живо, десктоп и мобилни уреди. една таква иновација од Еволуција игри е Live Lightning Dice.

Lighting Dice има уникатен механичар за тркалање коцки со додадени бонуси за множење на секое фрлање што може да резултира со исплата од дури 1000 пати повеќе од облогот. Играта е поставена во студио изградено ад хок. Казиното е темно, жолта и црна се главните бои. Домаќинот е духовит, смешен и интелигентен со мисија да им обезбеди на играчите најдобро искуство за играње во живо.

Како да играте коцки за осветлување: Правилата

Како да играте коцки за осветлување: Правилата

Играњето Lightning Dice е прилично едноставно. Играта ги следи истите правила како оние на класичните игри за обложување на коцки со дополнителен пресврт: силата и моќта на осветлувањето. Во оваа игра, обложувачите се обложуваат на исходот од тркалање од три коцки.

Правила Lightning Dice

Тоа значи дека тие се обложуваат на тоа дали резултатот ќе биде од 3 до 18. Секој исход има мултипликатор и тоа е износот што ќе го добиете ако се обложите правилно. Мултипликаторите се движат од x5 до x150 и се одредуваат според шансите за резултатот.

Како да играте коцки за осветлување: Правилата
Како функционираат коцките од молња?

Како функционираат коцките од молња?

Во играта Lighting Dice, камерата се движи до местото каде што е потребен фокусот. Поголемиот дел од времето, гејмерите ќе имаат целосен поглед на структурата слична на лавиринтот, домаќинот и рачката.

За да започнете со играње, од гејмерите се бара да се обложуваат на број; сите облози може да се стават на броевите на дното на екранот. Потоа, домаќинот ќе помести три коцки на врвот на лавиринтот и ќе ја повлече рачката. Коцките се движат низ куполата и ги откриваат победничките броеви.

Гејмерите можат да ставаат облози до 0,20 долари и да одат до 2.000 долари. Lighting Dice е едноставна и брза игра која ги носи обложувачите на работ со секој круг од играта.

Како функционираат коцките од молња?
Како да победите на Lightning Dice:

Како да победите на Lightning Dice:

Во живи молњски коцки, играчите можат да се обложуваат на три коцки вкупно 3 до 18. Уплатите што треба да се добијат се прикажуваат на мрежата за обложување. Играчите можат да се обложуваат на онолку збирови колку што сакаат. Има дури и копче „Bet All“ за да ги олесни работите.

Стратегија на коцки со молња

Вредните облози се на броевите од 8 до 13. Сите овие бројки може да подлежат на множител до x50. Нивната основна исплата се движи од 5x до 7x што значи дека играчите сè уште можат да добијат добра исплата доколку се постигнат овие вкупни суми.

Овие вредности се оние кои често се појавуваат. Теоретски, играчот треба правилно да се обложи со еден од броевите на секои 7 рунди на играта за да биде парен - под претпоставка дека се обложува на еден број. Сепак, исплатата ќе биде многу мала - некој ја игра својата субсидирам неколку пати, давајќи подолга сесија за играње.

Играчот кој бара поголеми победи може да стави дополнителни мали облози на броевите 3 или 18, бидејќи на нив може да се примени множител од 1000x.

Како да победите на Lightning Dice:

Faq

Се што треба да знаете за казината

Кога е измислена молскавична коцка?

Live Lighting Dice е наслов на Evolution Gaming објавен на 13 јуни 2019 година. Играта беше објавена неколку недели по играта со коцки Super Sic BO која помага во зголемената популарност на класичните игри со коцки.

Кои се шансите за осветлување на коцки?

Шансите за осветлување на коцки се како што следува:
Збир од 3= 0,5%, збир од 4= 1,4%, збир од 5= 2,8%, збир од 6= 4,6%, збир од 7= 7,0%, збир од 8= 9,7%, збир од 9= 11,6%, збир од 10 = 12,5%, збир од 11=12,5%, збир од 12= 11,6%, збир од 13= 9,7%, збир од 14= 7,0%, збир од 15= 4,6%, збир од 16= 2,8%, збир на 17= 1,4%, Збир од 18= 0,5%.
Од овие податоци, јасно е дека 3 и 18 имаат најниски коефициенти од само 0,5% што е причината за високата исплата од x150. Да не заборавиме на Молња за 1000x удари на 3 или 18.