Live Immersive Roulette

Развиен од Evolution Gaming, извонредниот рулет е веројатно една од најдобрите опции за љубителите на игри на маса. Тој нуди поуникатно и позабавно искуство со игри во живо од многу игри со рулет во живо.

Вообичаено, извонредниот рулет во живо доаѓа со повеќе агли на камерата за да овозможи видео-стрим со висока дефиниција, доловувајќи ги сите активности за да се максимизира возбудата на играчите. Функцијата за бавно движење е убав допир. Тоа гарантира дека коцкарите нема да пропуштат ништо, вклучувајќи го и добитниот број.

Потопниот рулет во живо има наједноставен интерфејс, што го прави идеален и за нови и за искусни играчи. Сè додека некој оди за одлично казино во живо, тие се уверени дека ќе поминат фантастично.

Генерални информации

Генерални информации

Име на провајдер

Во живо извонреден рулет

Добавувач на игри

Еволуција игри

Тип на игра

Рулет

Стриминг од

Латвија

Генерални информации
Како да се игра во живо извонреден рулет на Evolution Gaming

Како да се игра во живо извонреден рулет на Evolution Gaming

Играчи кои сакаат да уживаат игри во живо мора да научи како да ги игра. Ако некој претходно го истражувал европскиот рулет, ова ќе биде без напор.

Играчите на рулет во живо треба да ги обложуваат своите облози веднаш штом ќе се појави порака на нивните екрани со наредба да го сторат тоа. Табелата на оваа игра се приближува за да им го олесни ова. Сè што треба да направат е да кликнат на копчињата што се наоѓаат на областите за обложување за да ставаат облози. Кога на екранот на играчите ќе се појави пораката „Облоговите се затворени“, тие повеќе не можат да се обложуваат на оваа игра; па оттука и извонредниот распоред на масата за рулет се враќа назад.

Постојат неколку работи што играчите можат да ги направат за да ги подобрат своите извонредни сесии за играње рулет. Еден од нив е прилагодување на звукот и квалитетот на видеото на најдобрите достапни. Ова може да се направи преку страницата за поставки на играта. Аматерите можат да го истражуваат делот „Помош“ за да ги откријат карактеристиките на овие игри и да разберат што се очекува од нив, вклучувајќи ги и правилата што треба да се следат.

Зборувајќи за правилата, проверете ги овие потопни правила за рулет во живо за играчите.

Правила во живо извонредно рулет

Потопниот рулет во живо доаѓа со истите правила како и другите европски игри со рулет обезбедени од казина во живо денес. Тркалото на рулет има триесет и шест црвени или црни нумерирани џебови. За куќата има и нулти џеб во зелена боја. Улогата на играчот е точно да предвиди во кој џеб ќе падне топката или каде ќе се одмори тркалото на рулетот по вртење.

Дилерот на рулет во живо го врти тркалото само откако играчите ќе ги стават своите облози. Победниците мора да ги направиле точните предвидувања - оние кои не го прават тоа секогаш се слободни да играат повеќе рунди за да си ја пробаат среќата во оваа игра.

Играчите мора да се запознаат со облозите што можат да ги стават пред да започне оваа игра. Нивните главни опции се надворешни облози и внатрешни облози.

Надворешните облози се оние што се ставаат на областите под нумерираните места или на нивните страни. Од друга страна, внатрешните облози се ставаат на нумерираниот регион на обложувалницата. Тие вклучуваат облози на линија, облози во агол, облози директно, улични облози и поделени облози.

Како да се игра во живо извонреден рулет на Evolution Gaming