Lucky 7

Воспоставувањето на различни игри во казино во живо продолжи да ги интригира ентузијастите на коцкањето. Сепак, тоа не ги спречува да уживаат во игрите кои постојат со години. Еве еден поглед во играта со карти Lucky 7.

Што е Лаки 7?Како да играте Lucky 7Како да победите во Лаки 7
Што е Лаки 7?

Што е Лаки 7?

Lucky 7 е интересна натпреварувачка игра каде што се играат солитери со помош на подметачи со помош на среќата за да се соберат поени. Lucky 7 може да се игра од многумина и нема ограничувања за возраста. Сепак, седум е магичниот број во оваа игра, според кој се смета за среќен, совршен и прекрасен.

За да постигне победа, играчот мора да предвиди дали картата во линија ќе биде под 7, над седум или само седум. Освен тоа, на играчите им се даваат различни опции за победа, како што е погодување дали картите што доаѓаат ќе бидат црвени (срца, дијаманти) или црни (лопати, палки). Исто така, играчите можат да предвидат дали картите ќе бидат поделени ќе бидат парни или непарни.

Што е Лаки 7?
Како да играте Lucky 7

Како да играте Lucky 7

Директните и директни игри владеат околу казино во живо игрите го прават играњето Lucky 7 исклучително лесно. Играчот треба само да го има главниот облог или неколку странични облози за да учествува во играта. Дилерот е одговорен за делење на картите, а играчите треба да почекаат и да откријат дали го постигнале среќниот број. Сепак, целиот излез се врти околу бројот 7.

Како да играте Lucky 7
Како да победите во Лаки 7

Како да победите во Лаки 7

Пред дилерот да почне да ги дели картите, сите заинтересирани играчи мора да ги стават своите облози. Сепак, дилерите делат по една карта секоја рунда. Како играчите знаат дека победиле? Откако ќе се прикаже исходот, играчите можат да сфатат дали го изгубиле облогот или победиле.

Можните облози вклучуваат:
• 7 надолу каде што вредноста на картичката е под 7
• Картичката е точно 7 или
• 7 нагоре, што покажува дека картичката во линија ќе биде со поголема вредност од 7

Покрај тоа, играчите можат да стават облог на страничните облози во врска со картата што следува. Страничниот облог може да се стави на парни или непарни броеви или помеѓу црвени и црни картони.

Износот на добивката ќе се определи според сумата на пари што обложувачот ја извршил пред да се поделат картите. Сепак, обложувалниците имаат минимално и максимално ограничување за секој круг.

Среќа 7 правила

Играта има неколку правила кои ја подобруваат транспарентноста и обезбедуваат секој играч да не се чувствува измамен. Тие вклучуваат:

• Мора да ги подели сите карти. Сепак, мора да се избере поединец за да ги подели картите свртени надолу кон сите во насока на стрелките на часовникот.
• Само помеѓу три и осум луѓе можат да ја играат играта одеднаш.
• Картите мора да се подредат по нивниот пример и редослед. Ова го подобрува нивниот фокус при формулирањето на картите што им се делат.

Иако секоја игра има свои правила, Lucky 7 има едноставни правила кои лесно ги спроведуваат различни генерации без сложеност.

Стратегии за среќа 7

Иако е лесна игра за играње, играчите може да го изгубат својот облог доколку немаат здрав план. Подолу се дадени стратегии кои можат да ги зголемат добивките во играта Lucky 7;

Започнете со мали: Пред да обложувате големи суми, императив е да започнете со мали. Немојте да бидете измамени од едноставноста на играта бидејќи секоја загуба е загуба на средства. Зголемете ги облозите со текот на времето и кога се зголемуваат победничките серии.

Имајте доверба во казиното: Дали страницата на казиното е доверлива и доверлива со парите на играчот? Проверете ја нивната лиценца и другите дозволи издадени од Органот за игри за да бидете безбедни.

Користете статистика: секој им обезбедува на играчите 8 палуби со четири 7-ки. Правилно правете ја математиката пред да ја започнете играта или верувајте му на вашите храброст да уживате во играта.

Како да победите во Лаки 7

Faq

Се што треба да знаете за казината

Кога е измислен Лаки 7?

Формирана од Мартин Х. Самуел и подоцна објавена во 2003 година, играта доживеа различни иновации што ја направија достапна за играчите во и надвор од казината. Играчите сега можат да ја преземат апликацијата за игра и да уживаат во живо казино игра со карти користејќи телефони со Android.

Како се пресметуваат шансите за среќни 7?

Казината нудат двојно ако сте ја одбрале вистинската боја или плаќате четири пати повеќе ако се избере точниот костум.