Најдобрите Казино Во Живо со Laser

Ласерот е електронска дебитна картичка што се користи на банкомати и преку интернет. Лансиран е во 1996 година и е издаден од големи финансиски институции во Република Ирска, како што е Данске банка. Компанијата е партнер со Maestro, успешен издавач на дебитни картички и филијала на MasterCard. Ласерските дебитни картички користат PIN и технологија за чипови за заштита на потрошувачите. Картичката има вредност за враќање на готовина, што ја прави исклучително разновидна и привлечна за онлајн клиентите. Дебитната картичка работи како електронска проверка на онлајн казина со дилер во живо. Кога се користи за играње игри во живо надвор од ирскиот пазар за коцкање, Ласер работи на ист начин како картичката Маестро.

Депонирање со ласер во живи казина
Депонирање со ласер во живи казина

Депонирање со ласер во живи казина

Ласерската дебитна картичка може да се поврзе со банкарска сметка, што овозможува целосна контрола на средствата од страна на корисникот. Тој е популарен начин на плаќање во казина во живо и се користи во секое онлајн казино во живо кое прифаќа Maestro и други популарни системи со картички. Повеќето казина во живо лиценцирани во Холандија, Гибралтар и ОК со задоволство прифаќаат ласерски депозити. Се очекува списокот да расте бидејќи го носи логото Maestro, кое нашироко се користи во Европа.

Пред да започнете депозит во онлајн казина дилер во живо, играчите треба да се погрижат да имаат доволно готовина на нивните банкарски сметки или на Ласерската дебитна картичка. Надоместоците за трансакции не постојат, но стапките на конверзија на девизи може да важат кога се играат игри во живо со валути различни од еврото. Еве го сумираниот процес на правење ласерски депозити во онлајн казино во живо.

  1. Најдете соодветно казино во живо со Ласер како начин на плаќање
  2. Најавете се на сметката и одете на банкарската страница
  3. Изберете ја ласерската картичка (обично прикажана како лого на Maestro)
  4. Изберете одредена дебитна картичка за да продолжите со плаќањето
  5. Најавете се на страницата што се појавува со детали за ласерска картичка (број на сметка, CVV и истекување)
  6. Наведете го износот на депозитот
  7. Потврдете ја трансакцијата

Ласерскиот платен систем веднаш ќе го финансира казиното во живо по потврдата без наплата. Нема ограничувања на трансакциите од давателот на плаќање. Сепак, различни казина со дилер во живо имаат различни лимити за депозит и квалификациски износи за бонуси. Играчите треба да ги потврдат овие детали пред да ги депонираат.

Депонирање со ласер во живи казина