Најдобрите Казино Во Живо со Wallet One

WalletOne е дигитален систем за плаќање што им овозможува на корисниците да испраќаат пари едни на други. Поединци исто така може да го користат овој провајдер за да платат за разни стоки и услуги. Корисниците исто така можат да испраќаат пари до други платежни системи како што се Yandex, Qiwi и други и да подигнат готовина од банките.

Неговата достапност во над 60 земји и нула трошоци за повеќето трансакции го ставаат Wallet One меѓу најпопуларните начини на плаќање во казина во живо. Вообичаено, најдобрите казина во живо имаат многу опции за плаќање; така, корисниците можат лесно да го најдат WalletOne. Достапни се и парични бонуси кога играчите се регистрираат.

За WalletOneДепонирање со WalletOne во казина во живо
За WalletOne

За WalletOne

WalletOne е давател на повеќевалутна сметка и трансфер на пари, кој нуди веб и онлајн услуги за плаќање. Од своето основање во 2007 година, приватната корпорација има свое седиште во Лондон, Обединетото Кралство.

Над 12 милиони луѓе го користат меѓународниот платен систем, со 500 милиони точки за надополнување. WalletOne има 14 канцеларии во странство во Русија, САД, Украина, Јужна Африка, Замбија, Грузија, Латвија, Полска, Молдавија, Белорусија, Казахстан, Таџикистан и Кина, меѓу другите.

Silvervale Alliance LLP ги поседува заштитниот знак и софтверот WalletOne. Играчите можат да ги надополнуваат е-паричниците на WalletOne со готовина, картички или банкарски трансфер. Клиентите можат да го користат за да плаќаат сметки, да ги надополнуваат своите телефони и да испраќаат пари. Корисниците можат да го користат веб-интерфејсот или мобилната апликација WalletOne за да купуваат онлајн и да плаќаат казина во живо.

Начини на плаќање обезбедени од WalletOne

WalletOne е доверлив метод на депозит во живо во казино поради неговите робусни, безбедни и брзи карактеристики за обработка на плаќањата. Гејмерите можат да префрлаат пари од нивните профили на WalletOne на индивидуални сметки на онлајн казино користејќи е-пошта, SWIFT трансфери и Visa и MasterCards.

Овој е-паричник е опција за повеќе валути која им овозможува на клиентите да плаќаат за стоки и услуги, да ги надополнуваат своите сметки и да подигнат пари насекаде. Агрегаторот на платниот систем на онлајн продавница нуди над сто опции за плаќање за корисниците.

Тие обезбедуваат вредни алатки за суштински увиди и аналитика. Терминалите за плаќање се глобално пакет-решение за терминални системи кои вклучуваат опции за обработка и продажни места. Конечно, White Label е решение со клуч на рака за е-паричници, агрегатори на платежни системи, електронски пари, терминали и апликации за лотарија.

За WalletOne
Депонирање со WalletOne во казина во живо

Депонирање со WalletOne во казина во живо

Клиентите можат да ја користат оваа техника за плаќање и повлекување пари во повеќето казина во живо. Корисниците на паричникот можат да депонираат само преку терминалите за плаќање, касите и наведените банкарски картички. Терминалите Paybox и Expresspay се два примери на алтернативи за плаќање WalletOne кои се широко користени.

Клиентите треба да започнат со избирање на електронски паричник од лентата „OTHER“ при депонирање на овие терминали. Тие потоа ќе го изберат јазичето WalletOne, проследено со WalletOne од отворената страница. Меѓународниот формат се користи за внесување броеви на мобилни телефони. За корисниците да го завршат процесот на трансакција, треба да ги уплатат парите што им се потребни и повторно да проверат дали се валидни информациите што ги дале.

Како да направите директен депозит со WalletOne

Играчите мора прво да создадат две сметки за да ја користат оваа опција за плаќање. Првиот е за сметка на WalletOne, а вториот е за сајт за игри што прифаќа WalletOne. Постапката за регистрација е јасна. Корисниците мора прво да го достават својот телефонски број или адреса на е-пошта за да го користат платниот систем.

Следниот чекор е да се создаде извор на финансирање за оваа сметка. Постојат различни методи и валути за избор, вклучувајќи американски долари, евра и рубли.

После тоа, корисникот ќе биде подготвен да депонира пари. За да го започнете процесот на депонирање, играчите одат до делот за банкарство во казиното, каде од нив се бара да дадат информации за нивната сметка WalletOne. Средствата веднаш ќе бидат дебитирани од сметката WalletOne и префрлени на казино игри во живо сметки кога корисниците поднесуваат барање за депозит.

Време на пренос и ограничувања на WalletOne

Иако некои казина може да наметнат ограничувања, играчите можат да депонираат колку што сакаат со WalletOne. Минималниот износ на депозит се разликува за секое казино. Максималниот депозит што играчите можат да го направат се одредува и од казиното во кое играат. Нема трошоци поврзани со депозити или повлекувања во казиното. Меѓутоа, при дополнување на салдото на WalletOne, може да се применат скромни провизии. Износот на наплатата се одредува според начинот на депозит што го избираат корисниците.

Депонирање со WalletOne во казина во живо