Казино Во Живо InterAc

Interac е канадска платежна платформа која им овозможува на своите корисници да повлекуваат средства од онлајн казина. Слично е на жица или банкарски трансфер, но е завршено онлајн и се испраќа на вашата сметка веднаш од сметката на казиното.

Трансакцијата е загарантирана и не се поколеба. InterAc користи некои сложени прашања за пораки и безбедносни прашања за да ги заштити клиентите. Покрај тоа, онлајн казино играчите може да ви дозволат да ги повлечете вашите средства во Канада или во странство. Картичките InterAc може да се користат и на илјадници банкомати низ светот. Онлајн трансакциите се шифрирани и заштитата од измами е многу висока. Дознајте повеќе за тоа што InterAc има да понуди сега.