Казино Во Живо NeoSurf

Неосурф е алтернатива на дебитните и кредитните картички. Исто така, ги предизвикува нормалните типови на е-паричници и картички за наплата. Neosurft делува како еднократен при-пејд ваучер за купување или трансакции во онлајн казина. Сепак, не е како конвенционален е-паричник со складирани средства бидејќи ваучерот се користи само еднаш.

Ваучерот има шифра за трансакции што мора да се искористи во одредено време. Ова има очигледни предности за оние кои сакаат приватност и анонимност. Ова високо ниво на безбедност често не се разгледува од другите платформи. Конечно, може да се пристапи 24/7 и има ниски надоместоци. NeoSurf треба сериозно да се разгледа од љубителите на онлајн казиното.

Section icon