Казино Во Живо Neteller

Neteller е начин на плаќање со седиште во Канада, основан во 1999 година. Стана популарен поради неговата едноставност и практичност. Neteller користи е-паричник што може да се користи за складирање или испраќање пари до онлајн казино или други трговци. Може да има и повлекувања од онлајн казина, а има многу валути поддржани од платформата.

Пријавувањето трае само неколку минути, а страницата користи модерна технологија и шифрирање за да ги заштити своите клиенти. Користењето на Neteller може да се одвива од мобилен или лаптоп. Парите може да се испратат до друг корисник или трговец на Neteller, а таксите се многу конкурентни. Дознајте повеќе за тоа овде.