Казино Во Живо Payeer

Payeer е електронски систем за плаќање што му овозможува на корисникот брзо и безболно да депонира, складира и врши онлајн трансакции во казино.

Корисникот може да уплати на Payeer користејќи кредитна и дебитна картичка. Исто така, можно е да се поврзе банкарска сметка со овој давател на плаќање. Една од најдобрите карактеристики на Payeer е можноста за купување и продавање криптовалути. Исто така, компанијата има солидна репутација бидејќи е основана во 2012 година и се нуди во 127 земји ширум светот. Бесплатно и лесно е да се отвори сметка додека провизиите остануваат ниски на платформата.

Section icon