Казино Во Живо PayPal

PayPal е добро познат е-паричник и едноставен начин за брзо извршување на дигитални плаќања на интернет. Тој е посредник помеѓу стандардните начини на плаќање и онлајн казина. Играчите можат да ги додадат своите стандардни сметки или картички и потоа да ги користат средствата од нив за да направат депозити и повлекувања.

PayPal може да се користи и за испраќање добивки помеѓу други корисници на PayPal. Безбедноста и безбедноста се главна карактеристика на PayPal. Исто така, нивниот сајт користи најсовремена енкрипција и софтвер. Играчите можат да се уверат дека нивните најавувања се исто така најмодерни на интернет. PayPal строго го почитува законот и редовно ги спроведува законските промени.

Section icon