Казино Во Живо Payz

Payz е прифатен во онлајн казина ширум светот и ривали на други големи даватели на плаќања како што се Neteller и Skrill. Играчите се регистрираат за сметка и го избираат својот идеален виртуелен паричник. Можно е да додадете средства од лична банкарска сметка. Потоа, направете депозит во казино со избирање на Payz на веб-страницата на казиното.

Тоа е брз и удобен метод, а играчите имаат и пристап до Mastercard за подигање пари од банкомати. Оваа опција за плаќање го користи најновото во безбедноста и е брза и ефикасна. Дознајте повеќе за Payz и видете што нудат

Казино Во Живо Payz