Казино Во Живо QIWI

QIWI е снабдувач на платежни услуги во Украина, Русија и Казахстан, но има дополнителни терминали во САД, Централна Азија и европските земји. Во моментов, има над 10 милиони потрошувачки сметки. QIWI се смета за најдобар метод за повлекување онлајн казина поради неговото внимание на безбедноста, практичноста и ниските трошоци.

Сите депозити се бесплатни додека надоместоците за повлекување се малку незначителни. Тоа е најдоброто решение за плаќање бидејќи има вградено модерна технологија за шифрирање за да ги обезбеди сите трансакции. Покрај тоа, таа соработуваше со VISA за да ги циркулира своите онлајн и физички припејд картички, потег што докажува дека е доверлив е-паричник.