Казино Во Живо Skrill

Skrill е модерен и доверлив е-паричник кој им овозможува на играчите и клиентите на онлајн казино да вршат дигитални плаќања на интернет. Корисниците исто така можат да прават депозити или повлекувања од онлајн казина. Регистрацијата може да се заврши брзо. Сепак, постојат некои сериозни безбедносни карактеристики.

Играчите исто така можат да направат депозит од нивната банкарска сметка или кредитни картички. Средствата потоа може да се искористат за правење онлајн трансакции. Skrill исто така им овозможува на корисниците да купуваат и тргуваат со криптовалути. Тие исто така нудат припејд дебитна картичка на некои корисници, а апликацијата е достапна и за корисниците на Skrill. Овој начин на плаќање е сеопфатен е-паричник со многу одлични карактеристики.

Како да направите повлекување со Skrill
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
Како да направите повлекување со Skrill

Како да направите повлекување со Skrill

Skrill стана еден од најпосакуваните методи на повлекување на казина во живо. Обложувачите го избираат овој популарен дигитален паричник наместо повеќето алтернативи за неверојатните придобивки што ги носи на масата. За почеток, креирањето на сметка на Skrill е бесплатно. Покрај тоа, овој платен систем ја заслужи довербата на милиони корисници ширум светот, благодарение на безбедносните протоколи на највисоко ниво. Друга од неговите главни продажни точки е неговата употребливост.

За успешно повлекување со Skrill во казина во живо, од играчите се бара:

  • Посетете ја страницата за плаќање на платформата за коцкање

  • Изберете Skrill како претпочитан метод за повлекување

  • Наведете ги потребните детали, вклучително и специфичниот износ за уплата

  • Потврдете го повлекувањето

    Како и многумина е-паричници, Skrill може да се пофали со моментални времиња на обработка. Затоа, парите на играчите на казино во живо треба да се одразат на нивната банкарска сметка веднаш по одобрувањето на исплатата. Но, ако има системски одложувања, ова може да потрае неколку секунди или минути.

    Некои играчи често се прашуваа дали има ограничувања за повлекување поврзани со користењето на Skrill. Вистината е дека минималниот или максималниот износ што може да се повлече за еден ден, недела или месец е поставен од казината на дилерите во живо што тие ги избираат. И покрај тоа, оваа сума обично е помеѓу 10 и 10.000 долари дневно.

Како да направите повлекување со Skrill