Казино Во Живо Trustly

Trustly е шведска компанија која е основана во 2008 година. Тоа е безбеден и јасен метод кој обезбедува услуга долги години во Европа. Trustly ги олеснува трансакциите помеѓу банкарска сметка и онлајн казино или трговец. Овој метод не е е-паричник, припејд картичка или ваучер. Сепак, играчите едноставно можат да ги користат нивните банкарски детали за најавување и изберете сметка за да извршите плаќање. Trustly ја сфаќа безбедноста многу сериозно и ги користи најсовремените методи за обезбедување трансакции. Достапен е во над 20 земји и е партнер со околу 6000 банки. Тоа е едноставен начин да направите депозит во онлајн казино за неколку минути.