Казино Во Живо WebMoney

WebMoney е начин на плаќање основан во Русија во 1998 година. Се натпреварува со имиња како PayPal и Skrill. Начинот на плаќање исто така продолжува да се шири низ целиот свет. Онлајн казино обожавателите можат да направат депозит во чанта на Webmoney и да ја искористат за да вршат онлајн трансакции.

Можете да поврзете банка или да користите картички за складирање пари на страницата. Исто така е можно да се купи Биткоин со средства од Webmoney. Сепак, функциите за безбедност и приватност на страницата се висок приоритет. Тие се исто така тешки за употреба за оние што се нови на страницата. Нивната корисничка поддршка може да помогне со какви било проблеми.