Казино Во Живо Yandex Money

Yandex.Money е најголемата услуга за електронско плаќање во Русија. Тоа е безбеден, едноставен и реномиран начин на плаќање што го користат многу висок број Руси. Играчите на онлајн казино можат да извршат безбедно плаќање на Yandex.Money од банкарска сметка, е-паричник, телефон или лично.

Има многу флексибилност кога станува збор за плаќање на овој давател на плаќања. Има над 170.000 киосци во Русија/ЗНД. Yandex.Money продолжува да ги шири своите партнери и услуги низ целиот свет. Нејзината платформа бара одредено почетно учење, но треба да се земе предвид од љубителите на онлајн казино игри.

Section icon