Како да се игра Езуги во живо Андар Бахар

Новости

2021-06-05

Eddy Cheung

Андар Бахар е несомнено една од најраспространетите игри во Индија. Така што не е изненадување тоа Езуги ја создаде верзијата во живо на Andar Bahar во јули 2019 година. Но, бидејќи популарноста на играта продолжува да расте надвор од Индија, повеќе играчи почнуваат да се интересираат за тоа како се игра. Оваа статија поблиску ќе погледне како да ја играте оваа онлајн-игра на казино во живо и зошто треба да ја играте почесто.

Како да се игра Езуги во живо Андар Бахар

Што е Езуги Андар Бахар?

Езуги Андар Бахар е игра на маса со индиско потекло достапна во Езуги напојувана онлајн казина во живо. Се одликува со директна игра и иновативни странични облози што можат да го зголемат вашиот субсидирам за неколку минути. Настрана, главната цел е да се предвиди која позиција за играње прво ќе одговара на картичката „Џокер“. Играта завршува по правењето натпревар, а започнува нова рака. Интересно е тоа што играчите исто така можат да вложуваат странични облози за бројот на карти што треба да се поделат пред да направат натпревар. Поради ваквите облози, Андар Бахар се смета за една од највозбудливите игри со зголемени исплати.

Како да се игра Езуги Андар Бахар во живо?

Прво и најважно, Андар Бахар се игра со користење на единечна палуба од 52, која се меша по секое коло. Дилерот обично избира една карта, која станува Џокер, и се става со лицето нагоре на масата за играње. Откако Џокерот е повлечен од палубата, играчите избираат да се обложуваат на главните полиња Андар или Бахар. Како што беше кажано претходно, можете да поставите и странични облози. Следно, дилерот ќе ги раздели првите карти Andar и Bahar. Ова продолжува додека не се појави дупликат Џокер. Ќе победите ако репликацијата слета на страната што ја избирате (Андар или Бахар). Сепак, не завршува тука, бидејќи сите поделени карти, минус Џокер, се бројат за да се одлучи за победникот на страничниот облог. Ако се направат сите плаќања, започнува уште една рунда со сосема нова палуба. Тоа е толку лесно!

Андар Бахар во живо RTP и исплати

Како и обично, RTP секогаш ќе ве прогонува без разлика на типот на казино игра што ја играте. Во случајот на Andar Bahar Live, играчите се задоволуваат со теоретски RTP од 94,85% на главната игра. Што се однесува до страничните облози, RTP е 95,57%. Сега, ова можеби не е многу, но секако е подобро од она што ќе го добиете со повеќето видео слотови и некои тркала за рулет. Што се однесува до исплатите, облозите Андар може да дадат 0,9 спрема 1, додека облозите во Бахар можат да платат 1 спрема 1. Повторно, исплатите овде не се возбудливи, но добрата серија на победи може да ја направи разликата. Во меѓувреме, има до осум странични опции за облози, при што најниско платените странични облози се картичките од 1 до 5. Исплатата на овие картички е од 3 до 1. Од друга страна, картичките од 6 до 10 и картите од 16 до 25 плаќаат од 4 до 1. Обложувањето на картичките од 36 до 40 може да понуди неверојатни шанси од 50 спрема 1, со неверојатни 120 спрема 1 за карти кои се рангирани повеќе од 41.

Предвидување на страничниот облог

За жал, речиси е невозможно да се предвиди бројот на картички што ќе се поделат пред да се совпадне со Џокер. Сепак, некои совети можат да ви помогнат. На пример, преостанатите 51 карти во палубата имаат до три можни соодветни карти. Затоа, вообичаена логика е дека веројатноста за добивање дупликат картичка се зголемува со секоја нова картичка. Значи, најдобро е да се обложувате на карти од средна класа како 26-30 или 16 до 25 за подобри резултати.

Дали вреди да се игра Езуги Андар Бахар?

За почеток, освежувачки е да се игра нешто подалеку од типичните слотови и игри на маса што се нудат во повеќето онлајн казина. Исто така, Езуги Андар Бахар се пренесува 24/7 и има право да игра од неограничен број гејмери. И да, осумте странични облози нудат фантастични исплати. Сè на сè, оваа игра е за оние кои бараат ново искуство за играње.

Најнови вести

Езуги ја добива посакуваната лиценца за казино во живо во ОК
2022-09-05

Езуги ја добива посакуваната лиценца за казино во живо во ОК

Новости