Новиот партнер на Том Хорн

Новости

2020-10-22

Том Хорн имаше огромен раст во изминатите 12 месеци, со многу нови партнерства за содржина кои беа запечатени на неколку регулирани пазари. Најновиот договор ги прави слотови на оваа компанија достапни во португалското онлајн казино наречено Solverde (solverde.pt). Брендот Том Хорн следи други договори, бидејќи Солверде не е првото казино со кое склучиле партнерство. Сепак, ова партнерство дефинитивно ќе го зајакне присуството на добавувачот во оваа земја.

Новиот партнер на Том Хорн

Што да мислите за ова Партнерство

Извршниот директор на Том Хорн, Ондреј Лапидес изјави дека казиното Солверде е еден од најсилните брендови во Португалија и дека ова партнерство е најдобриот начин да се подобри нивниот досег во земјата. Во текот на минатата година Том Хорн порасна многу на неколку јурисдикциски и регулирани пазари. Сега е вистинското време навистина да се искористи нивниот досег и да се зацврсти нивното присуство со доверливи партнерства. Солверде, се разбира, е еден од нив.

Директорот на Групацијата Солверде, Америко Луреиро, изјави дека со новите слотови на Том Хорн тие уште повеќе го зајакнуваат нивното казино и се приближуваат до пресвртницата од 1000 игри. Оние кои се регистрирани во ова онлајн казино дефинитивно ја сакаат содржината на овој провајдер, особено нивните неверојатни 243 Crystal Fruits или најновите изданија како Joker Reelz и Diamond Hill кои им даваат на играчите многу различно, но неверојатно искуство.

Америко вели дека Том Хорн е дефинитивно суштински провајдер што секое казино треба да го има во своето портфолио, затоа приклучувањето кон овој бренд беше само природа и чекор напред во нивната стратегија со цел да имаат што е можно поголема разновидност кога станува збор за нивните слотови понуда.

Зошто португалско казино?

Португалски казина се зголемуваат и сето тоа е затоа што граѓаните на оваа земја сакаат да играат онлајн, што е огромна предност ако сакате да го искористите тоа. Тоа го направи Том Хорн. Видоа одлична можност, со едно од најдобрите онлајн казина во Португалија и ја искористија.

Ситуацијата со коцкањето во оваа земја е едноставна за разбирање: можно е да се игра во регулирани казина, но не е возможно тоа да се прави кога казиното не е регулирано, што е природно. Постојат неколку казина кои се многу популарни, но португалските граѓани немаат пристап до нив.

Сè повеќе луѓе се приклучуваат на онлајн казина, особено во денешно време кога има оваа пандемија. Така, природно е луѓето да не се чувствуваат добро надвор од нивната куќа, особено во физичко казино. Ова партнерство е дефинитивно многу поволно за двете страни и можете да го очекувате најдоброто од него.

Сега играчите на Solverde ќе можат да имаат корист од неверојатните слотови од провајдерот Том Хорн, што дефинитивно е нешто многу добро. Том Хорн постојано произведува нова содржина, па тоа значи дека играчите на ова казино ќе имаат нови слотови за играње од време на време. Нема да им биде досадно во секое време.

Моќно партнерство

Кога станува збор за ова партнерство, тогаш тоа е нешто што ќе им користи на Португалците, но и на казиното и, се разбира, на развивачот. Со слотовите од Том Хорн и, особено, со речиси 1000 игри, луѓето кои сакаат да се регистрираат во казино тогаш дефинитивно ќе го изберат Солверде.

Покрај тоа, има и предност што има висококвалитетни игри достапни од Том Хорн бидејќи овој продуцент дефинитивно знае што прави. Голема е веројатноста наскоро да имаат други партнерства бидејќи сакаат да станат поголеми.

Најнови вести

Езуги ја добива посакуваната лиценца за казино во живо во ОК
2022-09-05

Езуги ја добива посакуваната лиценца за казино во живо во ОК

Новости