Сè што треба да знаете за стратегијата Гринд на Оскар

Новости

2021-12-03

Allan

Конечно го добивте најдоброто казино во живо за играње. Потоа, продолжувате да ја избирате омилената игра во казино во живо. Но, едно нешто недостасува; стратегија за обложување! Исто како и копнените играчи на казино, онлајн гејмерите постојано бараат стратегии за да ја срушат куќата. Една заедничка стратегија е Oscar's Grind.

Сè што треба да знаете за стратегијата Гринд на Оскар

Значи, што е стратегијата на Оскар Гринд и како е применлива во казино со дилер во живо? За одговори на овие прашања и на многу други, продолжете да читате.

Што е Oscar's Grind системот?

Да, добро погодивте. Oscar's Grind е стратегија за обложување именуван по пронаоѓачот. Оскар беше познат играч на глупости во 60-тите, и тој ја дизајнираше оваа стратегија за да придобие чести мали победи додека ги минимизира загубите. Интересно е што се тврди дека овој обложувачки „гениј“ никогаш не изгубил ниту една обложувачка сесија во казиното.

Сепак, системот на Оскар Гринд е стратегија за позитивна прогресија, слично како системот Мартингејл. Но, за разлика од системот Martingale кој може да го победи вашиот субсидирам, Oscar's Grind се заснова на серии на загуби и победи. Едноставно кажано, тоа е поконзервативно од другите како Labouchere и Martingale.

Како функционира стратегијата Оскар Гринд

Oscar's Grind функционира така што сесијата за коцкање ја дели на помали настани. Звучи комплицирано? Во оваа стратегија, секоја сесија започнува со една единица за обложување, а потоа завршува по освојување на една единица добивка. Така, на пример, ако играчот го добие својот прв облог, целта на стратегијата е постигната. Но, ако загубат, Оскар советува играчот да го повтори почетниот облог додека не забележи победа.

Не застанува тука. Стратегијата бара од играчите да го зголемат својот удел откако ќе забележат една победа и да ја задржат единицата по загубата. Ова продолжува додека не се сретнете со уште една победа. Во основа, стратегијата е да го зголемите вашиот удел за една единица секој пат кога ќе дојде до победа по загуба. Како таква, ви треба пристоен субсидирам во најдобрите казина во живо.

Примерот на Оскар Гринд

Сè што треба да знаете за стратегијата Гринд на Оскар

Користење на Oscar's Grind во рулет и блек џек

Оваа статија претходно не спомна дека Oscar's Grind работи на облози дури и со парични облози. Така, во таа смисла, можете да го користите во облози за рулет како високо/ниско, црвено/црно и непарно/парно. Играњето со оваа стратегија на рулет е дополнителна предност, бидејќи работ на куќата е речиси половина од она што е на американското тркало.

Стратегијата на Oscar's Grind е исто така популарна во играта на 21. Нискиот раб на куќата на играта овозможува да се појават повеќе победи отколку во рулет. Забележете, сепак, дека работ на куќата ќе ве стигне порано или подоцна. Ова ја прави стратегијата совршена за рекреативци кои само бараат забава без многу да ризикуваат.

Дали е легално да се користи Oscar's Grind?

Дали некогаш сте слушнале казино (онлајн или офлајн) да затвора продавница поради стратегија за обложување? Веројатно никогаш! Работата е во тоа што казината знаат дека дури ни броењето на картички не може да го надмине предноста на долг рок. За таа работа, тие им дозволуваат на играчите да се исфрлат од играта, обидувајќи се да ја надминат куќата. Така да, Oscar's Grind е легален и онлајн и офлајн.

Заклучок

Oscar's Grind е една од оние стратегии што треба да научите да ги користите. Бидејќи работи на обложувања со парни пари, исто така се применува и во игри како Andar Bahar, Sic Bo и baccarat. Само запомнете дека ви треба малку среќа и голема сума за да го извлечете максимумот од овој систем на обложување.

Најнови вести

Езуги ја добива посакуваната лиценца за казино во живо во ОК
2022-09-05

Езуги ја добива посакуваната лиценца за казино во живо во ОК

Новости