Скокни игри како нова карактеристика

Новости

2020-10-25

EveryMatrix во денешно време прави многу партнерства, што е дефинитивно многу корисно за овој бренд. Овој пат е нов договор со провајдерот за игри и спорт Скокни игри, што е надалеку познато. Соединувајќи го најдоброто портфолио на игри, CasinoEngine, кој е платформа за интеграција на iGaming, сега може да им понуди на своите клиенти пристап до неверојатниот широк спектар на производи на Leap Gaming.

Скокни игри како нова карактеристика

Се разбира, ова ќе овозможи раст на сите брендови.

Leap Gaming е фантастичен снабдувач на висококвалитетни игри за онлајн, мобилни и пазари на мало. Ова вклучува 3D слотови, бројки игри, Виртуелни спортови и игри на маса исто така. Сега е можно да се провери целото нивно портфолио преку CasinoEngine. Значи, ова во основа значи дека играчите на ова казино можат да играат игри на Leap Gaming додека многу се забавуваат. Регистрирајте се во ова фантастично казино за да го сторите истото, што е неверојатно лесно.

CasinoEngine има повеќе од 11.500 наслови од преку 175 провајдери и исто така 450+ глобални и локални џекпот. Овој оператор секогаш се обидува да се подобри и, особено, да ја зголеми покриеноста во корист на своите клиенти. Затоа, брендот сака да влезе на нови регулирани пазари, да испорача нова содржина до играчите или да ја обнови колекцијата што веќе постои.

Мисли на индустријата

CasinoEngine КОО на Секој Матрикс изјави дека со оваа неверојатна соработка со Leap Gaming, постои можност да се прошири понудата кога станува збор за виртуелни спортови во CasinoEngine. Производите што ги нуди Leap им даваат на играчите извонредно искуство на играчите на која било платформа, а нивните игри се дефинитивно одличен додаток на содржината што веќе ја имаат на располагање за нивните играчи да ја играат.

Очигледно е дека игрите што ги набави CasinoEngine се само од најдобрите провајдери во светот и Leap Gaming е една од нив. Со ова партнерство е можно да се види тоа, особено што CasinoEngine го смета Leap еден од лидерите во индустријата.

Шефот за успех на клиентите на Leap Gaming рече дека брендот е многу среќен поради ова партнерство бидејќи тоа ќе им овозможи да го обезбедат целото свое портфолио на постоечки казино игри, како и виртуелни спортови на CasinoEngine. Андреа исто така изјави дека EveryMatrix е високо реномиран центар за содржини за игри и е познат затоа што е домаќинство за многу брендови за игри.

Тие сакаат долгорочно и растечко партнерство, што значи дека сакаат да растат заедно.

Зошто ова партнерство е поволно?

Очигледно дека се работи за брендови познати во светот и сите имаат висок квалитет. CasinoEngine е еден од лидерите кога станува збор за операторите и тоа не е само поради големиот број на достапни игри, туку има неколку причини како што се квалитетот на нивните игри итн. Ако сакате да играте во фантастично казино, каде што можете да играте без никакви проблеми, тогаш изборот на овој е најдобриот и најпаметен избор што можете да го направите.

Leap Gaming е дефинитивно провајдер од висока класа и е одличен што беше онлајн во изминатите години. Овој бренд е нашироко познат и за среќа, можеше да соработува со некои од најдобрите брендови во светот. Многу пораснаа, што е огромна предност. Leap Gaming е паметна компанија и затоа произведува не само казино игри туку и виртуелни спортови.

Што се однесува до EveryMatrix, тогаш можеби веќе го знаете овој бренд. Тие се достапни веќе некое време и нивниот квалитет е неверојатен. Нивните решенија се надвор од овој свет и нивните партнерства беа навистина видени со добри очи од играчите.

Најнови вести

Езуги ја добива посакуваната лиценца за казино во живо во ОК
2022-09-05

Езуги ја добива посакуваната лиценца за казино во живо во ОК

Новости