BetConstruct го подготвува SPiCE Филипини

Новости

2022-11-08

Katrin Becker

BetConstruct се подготвува да присуствува на изложбата SPiCE Philippines. Иако некои можеби не се заинтересирани за овој настан, тоа е всушност голема работа и за коцкарите кои учествуваат во онлајн коцкање и во онлајн казина. 

BetConstruct го подготвува SPiCE Филипини

Сепак, еден тон луѓе можеби не се запознаени со тоа што всушност е овој настан, а главната причина е што ова е првиот настан за SPiCE. Доколку сте заинтересирани да дознаете повеќе за настанот, вие сте на вистинското место. Еве сè што треба да знаете за претстојниот настан SPiCE на Филипините и каква врска има BetConstruct со него. 

Што е Betconstruct?

Прво, ајде да се нурнеме во тоа што всушност е BetConstruct. Ако штотуку сте почнале да се обложувате преку Интернет или да се коцкате, веројатно никогаш не сте слушнале за тоа. Сепак, BetConstruct моментално е еден од водечките провајдери на софтвер за онлајн обложување и коцкање решенија. BetConstruct исто така има освоено неколку награди за својот квалитет.

BetConstruct е глобална организација и можете да најдете центар за развој на BetConstruct, сервисен центар и продажен центар во сите делови на светот. Ако користите популарна онлајн платформа за обложување, веројатно сте доживеале софтвер развиен од BetConstruct, кој може да вклучува спортски книги и коцкарски игри како слотови. 

BetConstruct работи на цела низа софтверски решенија за онлајн платформи за коцкање. Сепак, нивната примарна област на искуство е спортското обложување, поради што тие првенствено обезбедуваат софтверски решенија за онлајн спортски книги. 

Платформата BetConstruct опфаќа над 120 видови спортови. Спорт покриени од BetConstruct вклучите и виртуелни спортови како Виртуелен фудбал и виртуелна кошарка и еспорти, како Rocket League и Counter-Strike: Global Offensive. 

Што е SPICE?

Експо SPiCE е Стратешка платформа за iGaming конференција и изложба, која има за цел да стане еден од најголемите настани за онлајн казина во живо, обложувалниците и сите други чинители на индустријата за онлајн обложување во Југоисточна Азија. Експо SPiCE за 2022 година е првото издание на настаните SPiCE. 

Главната цел на изложбата SPiCE е да обезбеди се-во-едно платформа каде што организациите и поединците од онлајн индустријата за коцкање ќе можат да се сретнат, да разговараат и потенцијално да најдат нови деловни можности. Експо SPiCE има за цел да го развие целиот екосистем на онлајн обложување и коцкање дозволувајќи им на провајдерите, програмерите и онлајн платформите за коцкање да ги покажат своите нови иновации. 

Она што сето тоа значи за некои од новоотворените провајдери и платформи за онлајн коцкање е дека тие ќе можат да ги промовираат своите производи и услуги пред некои од најистакнатите имиња во индустријата за онлајн коцкање. Ова не само што ќе овозможи огромни можности за соработка за сите засегнати страни, туку ќе овозможи раст на целиот екосистем за коцкање преку Интернет. 

BetConstruct & SPiCE

Со изложбата SPiCE, организацијата BetConstruct планира уште повеќе да го прошири своето портфолио на софтверски решенија. За да го прошири својот спектар на партнерски платформи, BetConstruct ќе присуствува на изложбата SPiCE, прикажувајќи го софтверот Sportsbook и решенијата за Data Feed што можат да понудат. 

Друга работа за која заинтересираните треба да бидат свесни е дека BetConstruct ќе изложи над 10.000 игри од над 40 трети добавувачи. Таа листа на игри вклучува и казино игри како слотови и казино игри во живо како живи рулет и живи блек џек. Заедно со тоа, BetConstruct исто така планира да организира над 12.000 настани во живо на месечна основа. 

Кога и каде ќе се одржи настанот?

Ако сте заинтересирани за настанот, можеби се прашувате кога и каде ќе се одржи. Експото SPiCE ќе се одржи во Себу, Филипини. Себу е провинција на Филипините која е составена од неколку мали острови во одреден радиус. 

Експото SPiCE ќе биде тридневен настан, што е вообичаено за настани од ваков обем. Експо SPiCE Филипини започнува на 26 октомври 2022 година и завршува на 28 октомври 2022 година.

Зошто настанот е важен?

Во овој момент, можеби се прашувате каква врска има овој настан со вас како личност која игра онлајн игри на коцкање и повремено учествува во некои други форми на обложување. 

Работата е во тоа што индустријата за коцкање не е одлична. Има еден тон платформи што спроведуваат сомнителни практики, а некои платформи се директни измами. Едноставно пребарување на Google може да ве доведе до тони извештаи за измамени луѓе и губење на своите пари. 

Поради изложбата SPiCE, онлајн индустријата за коцкање ќе расте како целина и ќе им овозможи на легитимните онлајн платформи за коцкање да добијат нови можности. Луѓето ќе имаат повеќе легитимни опции за користење за онлајн коцкање. Исто така, изложбата ќе овозможи соодветна регулација и лиценцирање, што ќе биде од корист за крајниот потрошувач.

Најнови вести

Дали бонусите за онлајн казино во живо се замки на бесплатни можности за обложување?
2022-12-04

Дали бонусите за онлајн казино во живо се замки на бесплатни можности за обложување?

Новости