Booongo соработува со TopTrend

Новости

2020-12-08

Бунго, глобален развивач на онлајн слотови, соработуваше со TopTrend Gaming во договор со кој неговата содржина ќе биде достапна преку платформата за собирање на давателот.

Booongo соработува со TopTrend

Играчи од TopTrend Gaming може да пристапи до портфолиото на Booongo со високи перформанси, како што се најдобрите игри како Dragon Pearls и Aztec Sun, и нивното последно издание Thunder of Olympus. Правејќи ги големи придонесувачи во онлајн казината.

Зошто ова партнерство може да ги прошири хоризонтите

Приклучувањето на мрежата за договори за игри со врвни трендови со содржини од трети страни значително ќе го прошири досегот на понудата на слотовите на Booongo низ целиот свет, особено во Азија каде што овој добавувач на платформа има силна позиција на пазарот.

Ова ново партнерство ја означува најновата комерцијална експанзија на Booongo во последните месеци, при што оваа компанија доживува огромен раст низ целиот свет. Во Латинска Америка, инвеститорот склучи некои договори со Zamba, Caliente и The Ear Platform за да ја испорача својата брзорастечка понуда на слотови.

Мислење на Себастијан Демијан

Комерцијалниот директор во Booongo рече дека тие се воодушевени што ги гледаат нивните игри на платформата за агрегација на Top Trend Gaming, бидејќи има многу силно присуство во голем број области ширум светот. Преземањето на нивната понуда на производи за играчите ширум светот е дефинитивно важна амбиција за овој бренд и ова партнерство им овозможи да стигнат до повеќе региони, зголемувајќи ја уште повеќе нивната популарност на слотови.

Мислење на Топ Тренд

Понудата на слот на Booongo продолжува да оди на нови и возбудливи височини и тие се многу среќни што ги додаваат на нивната платформа за собирање. Постојаното објавување на нови свежи и иновативни содржини е дефинитивно од витално значење за растот на нивната платформа и тие едвај чекаат да видат како е примена преку нивната мрежа.

Зошто е ова партнерство толку важно

Овие два бренда се многу познати, но со овој договор постои можност да се запознаете пошироко, што е уште подобро. Тие се неверојатно важни и можат да бидат едни од врвните лидери кога станува збор за нивниот сопствен тип на бренд во оваа индустрија. Се разбира, сето ова значи дека тие ќе продолжат да растат.

Со овој раст кој знае каде всушност ќе водат овие два бренда. Се надевам, до некаде подобро. Имаат одличен квалитет, што е нешто многу важно во денешно време и што играчите го бараат и очекуваат. Значи, ако барате слотови, тогаш секогаш можете да играте Booongo. Ќе ви биде многу драго да ги пробате овие нови. И дефинитивно ќе го видите квалитетот на овие.

Квалитетно партнерство

Ако не знаете кои се овие два бренда, тогаш ќе ги запознаете многу брзо бидејќи тие растат многу брзо ширум светот. Игрите на Booongo се шират неверојатно брзо, што е дефинитивно огромна предност бидејќи тоа значи дека играчите ќе можат да ги играат игрите на овој бренд кога сакаат.

Има многу брендови за коцкање ширум светот кои го прават истото како Booongo и исто така како Top Trend. Но, никој не се споредува со овие, кои дефинитивно даваат се од себе за да продолжат и го прават тоа. За среќа, тие имаат се што им е потребно за да продолжат да растат и ова партнерство ќе има корист од двата бренда.

Најнови вести

Езуги ја добива посакуваната лиценца за казино во живо во ОК
2022-09-05

Езуги ја добива посакуваната лиценца за казино во живо во ОК

Новости