Aff Power

Филијалата на која се приклучува секој во индустријата за коцкање ќе игра голема улога во висината на провизијата што таа личност ќе ја заработи. Aff Power affiliate програмата е една од најдобрите во индустријата и гарантира стабилен приход за филијалите кога промовираат слот игри и казино бонуси. Неговата транспарентност ги уверува подружниците за нејзината доверливост со тоа што нема да пропадне до датумот на плаќање.

Aff Power affiliate програмата има извонредна провизија за своите соработници, што им овозможува да заработат што е можно повеќе пари до крајот на секој месец. Филијалите заработуваат доживотна провизија, што ги прави да уживаат до 45% од она што го заработуваат нивните играчи.