Bally

August 7, 2021

Најновата спортска книга во Ајова од Bally's interactive

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Спортско обложување е веројатно најпопуларниот облик на коцкање каде што може да се обложи на исходот на спортски настан. Ова е исто така најстариот облик на обложување. Се верува дека спортското обложување потекнува од античка Грција пред стотици години.

Најновата спортска книга во Ајова од Bally's interactive

Но, со неодамнешниот напредок на технологијата и онлајн казината во живо, ова стана уште попопуларно меѓу луѓето. Некои од најдобрите онлајн казина нудат слични настани и спортски книги за луѓето да уживаат. И Bally's interactive конечно ја објави својата најнова спортска книга во државата IOWA на 29 јуни 2021 година.

Оваа спортска книшка беше следена по нивниот последен месец ручек на бали облог во Колорадо. Тие направија плодно партнерство со казино одморалиштата Elite и го искористија нивниот пристап на пазарот за да го овозможат тоа.

Апликација Bally bet за клиентите

Тие нудат апликација за обложување која им овозможува на сите љубители на спортот да уживаат во пристапот до различни иновативни функции. А најпопуларна од нив е опцијата за обложување за сите големи спортови.

Сите играчи можат да добијат и валутни чипови во апликација или поени од обложување на различни спортови. Овие чипови подоцна може да се откупат за каква било форма на малопродажба или јадење или дури и играње во казината на Бали на национално ниво.

Состојбата на IOWA го легализираше спортското обложување од почетокот на 2019 година.

На Бали Апликацијата за обложување сè уште е во фаза на тестирање и усовршување на ручекот на IOWA. Апликацијата може да се преземе и во државата IOWA и во Колорадо од играчите и на главната мобилна платформа. Тоа значи дека и корисниците на Android и IOS можат да уживаат во обложувањето од нивните паметни телефони.

Покрај тоа, играчите исто така имаат можност да ја посетат страницата на работната површина и да ставаат облози од таму.

Целта на оваа спортска книга во IOWA е да ги запознае љубителите на спортот на Ајова со нов и креативен начин на обложување. Оваа програма се стреми да донесе ангажман и поголема интеракција. Како една од најголемите пресвртници, проширувањето на мобилното спортско обложување дава нова светлина во индустријата.

И до крајот на 2022 година, ќе има повеќе ручеци со спортски книшки во другите држави од интерактивната Бали.

Најнови вести

Оптимизирајте го вашето здравје со редовно вежбање
2023-11-02

Оптимизирајте го вашето здравје со редовно вежбање

Вести