Што има да понуди партнерството на Vivo Gaming и BetConstruct

Betconstruct

2019-09-10

Сè може да се случи во бизнисот. Изненадување за некои, договорот помеѓу BetConstruct и Vivo Gaming е еден од најновите случувања во онлајн игрите. BetConstruct е етаблиран играч во iGaming сцената. Додавањето на Vivo Gaming во равенката несомнено ќе ги подобри нивните деловни изгледи.

Овие два гејмерски гиганти имаат секој по нешто различно да внесат на одборот. BetConstruct, особено, ќе го донесе својот обемен каталог на игри. Vivo Gaming, од друга страна, ќе ги донесе своите над 20 игри со дилери во живо. Гледајќи ги комбинираните понуди што ги нудат овие два гејмерски гиганти, обложувачите се во вистинско уживање.

Што е на коцка?

Оваа зделка е подготвена да биде една од најистакнатите и најкорисните во индустријата за iGaming. Во суштина, уредување од оваа големина бара сериозни напори од компаниите. Овој договор ќе овозможи интеграција на богат каталог на игри на маса и оние на HTML 5.

Врз основа на нивните индивидуални изјави, овие компании треба да го почувствуваат своето влијание на полето за онлајн игри и со право да го бараат својот удел на пазарот, ако не и поголем. Покрај свеченоста на нивниот сојуз и објавувањето на нивните намери, дел од нивната одговорност ќе биде да постават повеќе и да истражуваат нови можности.

Неодамнешни случувања: Vivo Gaming

Овие две компании се претпазливи во нивниот пристап, особено кога станува збор за вложување надвор од САД. Познат е фактот дека iGaming индустријата и казино игрите во живо стануваат сè попопуларни. Изгледите се огромни, а нивното седиште во јурисдикција како што е Малта може да биде голем чекор.

Несомнено вреди да се напомене дека овие две компании удрија на теренот и тие напорно работеа да добијат замав. На пример, кон крајот на 2018 година, Vivo направи значајна иницијатива со која обезбедија партнерство со Patagonia Entertainment, чија цел беше да го прошири својот дофат на платформата за игри на Латинска Америка.

Придонесот на BetConstruct

BetConstruct исто така беше зафатен со завршување на работите. Тие обезбедија огромни зделки во Малта. Со ова тие потпишаа договор со Wazdan, чии игри беа достапни на BetConstruct Malta и нивните лиценцирани оператори во оваа јурисдикција. Додавајќи ја веќе плодната врска, BetConstruct смета дека е соодветно да им дозволи на Wazdan на сите нивни оператори во Малта.

Гледајќи ги напорите на двете страни во однос на растечкиот досег на пазарот, правилно е да се каже дека изгледите се доста ветувачки. Одењето е прославено што се однесува до индивидуалните напори на двете страни. Како што се очекуваше, ова ново партнерство брзо добива на интензитет на пазарот iGaming.

Најнови вести

REEVO продолжува со импресивното трчање во 2023 година по потпишувањето на договорот со TVBET
2023-09-18

REEVO продолжува со импресивното трчање во 2023 година по потпишувањето на договорот со TVBET

Вести