Топ 10 Booongo Gaming Live Casino

Софтверот што го користат казината е тој што ја создава основата за нивната локација за коцкање. Booongo Gaming е еден од давателите на казино софтвер кој е специјализиран за производство на игри со автомати. Секоја игра произведена од Booongo е создадена со HTML 5, што генерира привлечност и возбуда што мора да ги поседуваат слотови.

Најнови вести

Booongo соработува со TopTrend
2020-12-08

Booongo соработува со TopTrend

Бунго, глобален развивач на онлајн слотови, соработуваше со TopTrend Gaming во договор со кој неговата содржина ќе биде достапна преку платформата за собирање на давателот.