Топ 10 Cryptologic (WagerLogic) Казино Во Живо

Cryptologic е еден од најстарите провајдери на казино софтвер. Тие првично беа со седиште во Канада, но оттогаш се преселија во Ирска. WagerLogic е подружница на Cryptologic. Нивната цел беше да се справат со лиценцирањето. Сепак, тие оттогаш се продадени. Софтверот најчесто се користи за водење на слот игри.