Топ 10 Edict (Merkur Gaming) Казино Во Живо

Игрите создадени преку едикт ексклузивно се продаваат од Merkur Interactive GmbH. Оваа компанија се смета за најпопуларна од ваков тип низ Германија. Исто така е добро познат низ европскиот пазар на казино. Марката се фокусира особено на слот игрите. Меркур се смета за меѓународна трговска марка и затоа е доста профитабилен.