Топ 10 Auto Live Roulette Казино Во Живо

Еволуција игри тврди огромен дел од просторот за онлајн игри кога станува збор за игри со дилери во живо. Едвај може да пропуштите наслови за игри од Еволуција игри во повеќето од големите имиња во казино во живо индустријата. Извонредните варијанти на рулет во живо на Evolution се меѓу најдобрите. Додека традиционалните рулет во живо останува исклучок.

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
Што е автоматски рулет во живо?

Што е автоматски рулет во живо?

Автоматскиот рулет во живо е возбудлива варијанта на рулет. Оваа игра има компјутерски генерирана маса и рулет. Исклучителна карактеристика во оваа игра е тоа што автоматското тркало го заменува крупието. Но, ова не е причина за тревога за љубителите на рулет во живо бидејќи тркалото е несомнено автентично.

Новото елегантно и автоматизирано тркало ја забрзува играта со тоа што се грижи за заостанувањата што често ги карактеризираат повеќето игри со дилери во живо на крупието. Играчите имаат само ограничено време да ги стават своите облози пред да се врти тркалото. Повеќе вртења значат дека играчите се надарени со повеќе можности да ги стават своите облози.

Што е автоматски рулет во живо?
Како да играте авто-рулет во казино во живо

Како да играте авто-рулет во казино во живо

Поентата на автоматизирањето на тркалото е да се забрзаат работите. Сепак, тоа не значи дека играчите се склони да брзаат додека ги ставаат своите облози. Во однос на играта, Auto Live Roulette во голема мера позајмува од традиционалните варијанти на рулет.

И бидејќи нема дилер, играчите ги избираат своите облози. Сè што му треба на играчот е да ги избере своите облози користејќи копчиња генерирани од компјутер. Покрај изборот на облози, тие треба да се запознаат со две суштински контроли или инструкции; копчињата „Избриши“ и „Врати“. Вреди да се напомене дека облозите може да се ставаат само додека командата „Постави го твојот облог“ е видлива.

За да играте, еве преглед на акцијата за играње:

  • Изберете ја сумата за обложување од менито за обложување
  • Изберете облози со допирање
  • Откако ќе се потврдат облозите, тркалото се врти и топката се ослободува
  • Колото завршува, а победничките облози се плаќаат со почетокот на следната рунда

За подолги сесии за играње, играчите секогаш можат да ја изберат функцијата за автоматско играње за да поставуваат облози автоматски. Но, пред да се користи автоматското играње, од играчот се бара да постави првичен облог.

Како да играте авто-рулет во казино во живо
Автоматски правила за рулет во живо

Автоматски правила за рулет во живо

Кога станува збор за обложување, европските правила за рулет важат и за рулетот во живо, но со некои мали разлики. На пример, сите исходи се предмет на правилото La Partage, кое ги остава играчите со половина загуба од облозите доколку топката слета на нула.

Играчите можат да прават облози внатре и надвор. Со внатрешни облози, играчот се обложува на одреден број или на одреден број од нив. Надворешните облози се ставаат со ставање чипови на полињата надвор од областите со броеви.

Автоматски правила за рулет во живо
Како да победите во рулетот за автоматско живо

Како да победите во рулетот за автоматско живо

Клучот за победа на рулетот Автоматски во живо е да ги научите основите на нив. Оттука, исто така треба да вклучите некои стратегии во вашата рутина за обложување за да помогнете да ги максимизирате вашите шанси за победа.

Како да победите во рулетот за автоматско живо
Стратегија на рулет за автоматско во живо казино

Стратегија на рулет за автоматско во живо казино

Од воведувањето на Auto Live Roulette, тактните играчи имаат тенденција да користат структурирани методи за да ги дефинираат своите облози. Идеално, играчите можат да користат различни стратегии за обложување кои се движат од Martingale, d'Alembert, до системот Paroli.

Идеално, да се има план многу му помага на играчот да го структурира својот облог за да ја намали предноста на куќата. Вреди да се напомене дека куќата секогаш ќе има предност, без оглед на стратегијата што се користи

Стратегија на рулет за автоматско во живо казино

Најчесто поставувани прашања

Сѐ што треба да знаете за казината

Зошто треба да играте рулет со дилер на авто во живо?

Додека дилерите во живо ги поттикнуваат интеракциите со играчите, тие се склони кон грешки и често ја забавуваат играта. Но, рулетот со дилер со авто во живо ветува постојано корисничко искуство.

Дали авто-рулетот во живо е игра базирана на RNG?

Не, авто-рулетот во живо користи вистинско тркало за игра. Ова значи дека генератор на случаен број не ги одредува резултатите од играта, туку „госпоѓата на среќата“.