Топ 10 Baccarat Multiplay Казино Во Живо

Baccarat Multiplay е нова алатка создадена од Evolution Gaming. Алатката им олеснува на корисниците да ставаат облози во живо на повеќе табели на Baccarat.

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Еве ги карактеристиките на Baccarat Multiplay:

Повеќе табели: Ако корисникот сака да се обложува на повеќе табели, тој не мора да се придружува на секоја табела посебно. Тие можат да ги изберат сите табели и да ставаат облози одеднаш.

Најдете табела: Наоѓањето табели со избраниот пат и најдолгите ленти е неверојатно едноставно. Сè што треба да направите е да кликнете на неколку копчиња.

Следете ги сите табели: Не само што можете да ставате облози на повеќе табели, туку можете и да следите повеќе табели. Можете да следите до 5 табели на вашиот екран.

Може да видите информации како што се вкупниот резултат и преостанатото време.

Видео: Не само што можете да ги следите информациите, туку можете да го видите и лицето на продавачот и да го слушнете гласот. Ова помага да се направи играта поинтерактивна.

Како да користите Baccarat Multiplay

Тоа е всушност прилично едноставен процес и вклучува само 5 чекори. Еве ги сите чекори:

  1. Одете во Лоби или која било маса на Бакарат
  2. Отворете го Baccarat Multiplay
  3. Изберете тип на пат по ваша желба
  4. Распоредете ја играта според најдолгата серија
  5. Ставете облози. Известувањето ќе биде видливо на дното на екранот (со кликнување на него ќе се вратите на табелата)

Како што можете да видите, Baccarat Multiplay е прилично едноставен за користење. Сега, ајде да зборуваме за 2 важни работи што треба да ги имате на ум кога користите Baccarat Multiplay.

Клучните точки

Еве ги 3-те клучни точки што треба да ги имате на ум.

Шаблони за следење: Различни патишта имаат различни модели. Треба да останете фокусирани за да ги пронајдете тие обрасци (особено кога се менувате после долго време или за прв пат).

Придружете се веднаш: Кога ставате облог, придружете се на маса што е можно поскоро. Апсолутно нема потреба да се отвора маса за да се обложи.

Section icon