Топ 10 Blackjack Party Казино Во Живо

Блек Џек забавата е одлична верзија на блек џек валани од страна Еволуција игри. Играта е единствена на повеќе начини. Една од најзабележителните промени е тоа што се игра со двајца дилери. Самата игра се игра како и секоја друга блек џек игра во живо таму. Меѓутоа, во овој случај, презентацијата малку се менува, а дилерите во живо прават повеќе за да ги забавуваат играчите.

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
Како да се игра Блек Џек партија

Како да се игра Блек Џек партија

Блек џек забавата ги следи истите правила како типичната игра на блек џек. Целта е да се има рака што е блиску, но не повеќе од 21 во вредност. Во оваа игра на маса со ниски влогови, играчите можат да стават облози од 5 до 1000 фунти. Игра на блек џек забава се игра со најмногу седум играчи на маса користејќи максимум 8 палуби со карти. Станува интересно кога станува збор за бројот на луѓе кои можат да се придружат на маса. Играта има опција за обложување зад која им овозможува на гледачите да се обложуваат зад играчот за кој сметаат дека најверојатно ќе победи, и тоа е она што ја прави забава. Најдобро рангирани казина во живо често создаваат една игра со стотици гледачи кои се собираат зад различни играчи.

Блек Џек партија Правила

Правилата за блек џек забава се релативно јасни и играчите треба да ја играат играта за кратко време. За почеток, играта диктира дилерот да стои на 17. Играчите можат да поделат картички со еднаква вредност, но не можат да погодат за поделени асови. Покрај тоа, тие не можат да се удвојат по разделувањето. Сепак, тие добиваат осигурување ако дилерот има кец на десетка како отворена картичка.

Како да се игра Блек Џек партија
Како работи Блек Џек партија?

Како работи Блек Џек партија?

Идејата зад играта е да се создаде забавно расположение. Додека типична замрсеност на блек џек во живо би ги вклучила само играчите на масата со остатокот од казиното исклучено, блек џек забавата им овозможува на другите играчи да учествуваат во играта. Уште повеќе, дилерите ја одржуваат играта жива преку разговор со играчите за различни прашања кои не се поврзани со играта. Опцијата за обложување е другиот аспект што ја издвојува оваа верзија на играта. Функцијата им овозможува на играчите на маса да ги вратат рацете на другите играчи. Тоа е истата карактеристика што им дава шанса на играчите кои не се на масата да ставаат облози врз основа на тоа што го имаат играчите на масата.

Како работи Блек Џек партија?
Како да победите на Блек Џек забава:

Како да победите на Блек Џек забава:

Победата на блек џек забава функционира исто како и на стандардна игра. Играчите се обложуваат против дилерот. За да победат, тие мора да имаат рака подобра во вредност од онаа на дилерот, но не поголема од 21. Страните облози им даваат на играчите шанса да победат дури и кога ќе пропаднат на нивниот главен облог. Клучот за да се искачите повисоко на таблата на водачи на победниците е да ги одржувате нивните опции отворени. Додека играчите и гледачите можат да се обложуваат на која било од седумте раце што се играат, секогаш е побезбедно да се обложувате зад играчот за кој сметате дека е најверојатно да победи дури и ако некој е учесник на масата.

Стратегија на партијата Блек Џек

Секоја игра на блек џек забава е единствена за последната. Така на играчите ќе им треба стратегија што ќе им даде победа без разлика како се игра играта. Основниот математички пристап е еден од најпрепорачливите начини за игра и за почетници и за такт играчи. Стратегијата се заснова чисто на математички веројатности, затоа не се потпира на претчувство и чувства за играње. Основниот систем ги следи математичките резултати засновани на двете дупнати карти што ги има еден и надополната карта што дилерот ја црпи од шпилот. Стратегијата исто така советува против облози за осигурување и ги охрабрува играчите секогаш да играат за да победат.

Како да победите на Блек Џек забава:

Најчесто поставувани прашања

Сѐ што треба да знаете за казината

Како се разликува блек џек забавата од обичниот блек џек?

Блек Џек забавата е различна бидејќи им дозволува на обложувачите кои не се на маса да ставаат облози според тоа како се одвива играта.

Која е најдобрата стратегија за блек џек забава?

Основната стратегија е еден од најдиректните пристапи за играта што ги зголемува шансите на играчите за победа.

Кога е измислена блек џек забавата?

Играта беше претставена во 2015 година од Еволуција игри.