Топ 10 French Roulette Gold Казино Во Живо

Францускиот рулет злато стана миленик на обожавателите во казина во живо и покрај неговиот релативно краток престој во индустријата за онлајн игри. Истакнатите атракции на оваа варијанта на рулет се неговите едноставни правила и импресивниот RTP. Како и со секоја друга варијанта на рулет, целта на играта е да предвиди каде ќе слета топката.

Што го прави францускиот рулет злато различен од другите варијанти на рулет во казина во живо, како што е европскиот или американскиот рулет? Едноставно, правилото „La Partage“. Ова правило во суштина ги навалува шансите во корист на играчот, особено додека се обложувате на вообичаени облози како што се црвено или црно, коефициенти или парни или високи или ниски.

Како да се игра француски рулет златна игра во живо
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Генерални информации

Име на играта

Француски рулет злато

Добавувач на игри

Еволуција игри

Тип на игра

Рулет

Стриминг од

Латвија

Section icon
Како да се игра француски рулет златна игра во живо

Како да се игра француски рулет златна игра во живо

Француското рулет злато е познато по специфичните методи на обложување, најмногу позајмени од европскиот рулет. Една од главните карактеристики за оваа игра со дилер во живо е тоа што повеќето имиња на облози се на француски. За да играат, обложувачите треба само да ја изберат сумата за обложување, обично со поставување на вредностите на чиповите користејќи некои контроли на екранот. Оттаму, играчите можат да продолжат во областа за обложување откако ќе ги депонираат своите облози, а потоа да се обложуваат на одреден исход.

Обложувањето во француски рулет е слично на обложувањето на европска маса, само што сè е на француски. За почеток, парните и шансите го преземаат името спаруваат и оштетуваат, соодветно. Исто така, колоните 1, 2 и 3 се заменуваат со буквите P, M и D, соодветно. Друга точка што вреди да се забележи е дека првите 18 броеви се нарекуваат Манке, додека Поминете се однесува на броевите 19 – 36.

Правила на играта

Францускиот златен рулет им обезбедува на играчите повеќе начини за победа. Да имате реални шанси за победа во живи дилер казина, играчите треба да се запознаат со правилата на игри во казино во живо. Ова е особено важно за новите играчи, имајќи предвид дека овие правила можат да станат збунувачки.

Францускиот рулет злато се заснова на стандардните европски правила за рулет. Првото нешто што секој играч треба да го знае додека ја игра играта е да го чита екранот и да ги толкува опциите за обложување. Распоредот на играта има 37 џебови - броеви од 1 до 36, половина од нив обоени во црвена боја, а другата половина во црна боја. Преостанатиот џеб е резервиран за нула, обоен во зелена боја.

Можеби најдобриот дел од оваа онлајн казино игра е можноста за враќање на чипови со дури и парични облози. Еве го основното правило што треба да го разбере секој играч со вистински пари во францускиот златен рулет.

Правило La Partage

Нема ништо комплицирано во ова правило. За играчите кои се нови во играта, ова правило во суштина значи дека секој пат кога играчот ќе се обложи на парен број и топката ќе слета на нула и ќе изгуби, казиното враќа половина од нивниот облог. Ова правило им дава на играчите на францускиот златен рулет дополнителни 1,3% шанса кога се обложуваат на Evens.

Како да се игра француски рулет златна игра во живо