Топ 10 Live Lightning Baccarat Казино Во Живо

Играта Lightning Baccarat денес стана многу популарна поради широкиот избор на бакара игри нуди. Од неговиот пронајдок, baccarat е омилена игра за двајцата казино во живо и копнени казина. Ова е резултат на неговите едноставни правила и импресивните исплати што ги нуди на играчите. За да ја играат играта бакара, обложувачите треба само да изберат помеѓу играчот и банкарот. Постојат два вообичаени типа на бакара, вклучувајќи жива молскавична бакара и класична бакара.

Во оваа статија, поединците ќе научат што вклучува играта, како се игра, нејзините правила и како играчите можат да победат.

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
Што е Live Lightning Baccarat?

Што е Live Lightning Baccarat?

Примарната разлика помеѓу класичниот бакара и живиот молња бакара е брзината. механизмите што се користат при играњето на играта и методите на плаќање остануваат непроменети. Сепак, со живиот молња бакара, играчите гарантирано ќе уживаат во брзо опкружување додека ја играат играта. Како што звучи неговото име, тој нуди возбуда што ги уверува своите играчи да уживаат во Baccarat како никогаш досега.

Што е Live Lightning Baccarat?
Како да се игра Молња Бакара онлајн?

Како да се игра Молња Бакара онлајн?

За да се игра молскавична бакара во живо, секоја рунда игра содржи 1-5 молња карти кои се генерираат по случаен избор. Овие картички се генерирани од виртуелната палуба со 52 картички, која доаѓа во рака со случајно генерирани мултипликатори за исплата. За да победат, играчите треба да имаат една или повеќе соодветни молња карти.

Во зависност од соодветните карти што ги добиваат, добивките потоа се множат соодветно од 2x на 8x. Важно е да се напомене, за молскавична бакара е дека множителите можат да одат многу подалеку во зависност од бројот на соодветни карти што ги имаат. На пример, ако при рака држат три соодветни молња карти, добивката ќе се помножи на дури 8x8x8 (512x). Ова ја прави играта уште повозбудлива бидејќи е можно да се добијат добивките на играчот помножени до ограничување од 500.000 евра, вклучувајќи го нивниот облог за играње.

Како да се игра Молња Бакара онлајн?
Правила во живо молња Baccarat

Правила во живо молња Baccarat

Одличен фактор што го прави живиот молња бакара да им се допаѓа на многу луѓе се лојалните и добро пропишани правила. Важни работи што обложувачите треба да ги забележат додека ја играат играта е дека мора да добијат вкупна вредност на картата најблиску или еднаква на девет. Сите десетки и карти со лице што ги добиваат вредат нула додека асовите вредат 1 поен.

Играчите имаат можност да се обложуваат или на банкарот или на играчот. Облогот на пекарот победува и на еден му се даваат 95% од облогот. Од друга страна, на еден му се дава 100% од облогот ако се обложи на играчот. Во едноставни термини, куќниот раб за обложување на играчот е 1,24%, додека кај банкарот е 1,06%.

Правила во живо молња Baccarat
Како да победите во Live Lightning Baccarat

Како да победите во Live Lightning Baccarat

Нема кратенка за освојување на бакарата во живо молња. Играчите треба секогаш да ги држат главите на рамениците и да одат кога се во зелено. Управувањето со пари исто така се смета за важна стратегија за победа во играта.

Стратегија на Live Lightning Baccarat

Она што го прави бакарата со живо осветлување е повозбудливото искуство со брзо молња во играта. Стратегијата за мешање на игрите брзо и со брзо темпо е она што го прави сè во играта пријатно. Тоа им овозможува на играчите да уживаат во повеќе игри за кратко време, имајќи предвид дека исплатите се моментални. Кој не сака веднаш да ги добива исплатите.

Како да победите во Live Lightning Baccarat